Vi søger en erfaren call center receptionist til vores flotte klinik i Field's

Klinikassistent

Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 2. december 2020

Vi udvider vores call center og søger derfor en call center receptionist.

Receptionerne på de fire PLUS1 klinikker i Ballerup, Rødovre Centrum, Field's og i City arbejder tæt sammen. Vi har inklusiv dig selv, fem receptionister, ca. 5 studerende og to receptionister i call centeret.

Du vil få et tæt samarbejde med de øvrige receptionister på de andre klinikker. Receptionisterne koordinerer på daglig basis arbejdet imellem sig og holder derudover fælles receptionistmøder og kurser.

Du skal være call center recep­tionist på klinikken i Field's, men enkelte dage på de øvrige klinikker kan også forekomme i forbindelse med ferie, sygdom og lignende. Du skal også påregne, at du har en fast dag om ugen i receptionen på klinikken i Field's.

Arbejdsopgaverne vil spænde over almindeligt receptionsarbejde, at optimere aftalebøgerne, deltage i markeds­føringsaktiviteter m.m. Derudover får du mange muligheder for i øvrigt at udvikle dine faglige kompetencer.

Det er et krav, at du er uddannet klinikassistent og en klar fordel, hvis du allerede er superbruger i Aldente. Hvis du også behersker excel og word og i øvrigt er IT-kyndig vil det også være en fordel.

Du skal være meget kunde- og serviceorienteret. Vi håber du derudover er udadvendt, talende, energisk og en teamplayer.

Når du arbejder for PLUS1 bliver du en del af et fællesskab med de øvrige PLUS1 klinikker. Vi deler medarbejdere, holder fælles kursusdage, julefrokoster, sommerfester og den lejlighedsvise fredagsbar. Samarbejdet på PLUS1 klinikkerne er uhøjtideligt, og fremfor alt baseret på, at alle hjælper hinanden.

Stillingen er på 32-37 timer.

Inden du starter vil du sammen med vores klinikchef og de øvrige receptionister gennemgå et introforløb der er tilpasset dig og den erfaring du kommer med, så du er så godt klædt på til dit nye job som muligt.

Stillingen søges besat hurtigst muligt. Ansøgninger, CV og eventuelle referencer bedes indsendt snarest og senest 13. december 2020. Vi afholder løbende ansættelsessamtaler. Hvis du er interesseret i stillingen, anbefaler vi derfor, at du sender din ansøgning hurtigst muligt.

Ansøgning, CV og eventuelle referencer skal sendes per e-mail til job@plus1.dk. For yderligere oplysninger kan du kontakte Jeanette Larsen på ovennævnte e-mail eller på telefon 4033 3503.

Da vi får mange ansøgninger, kan du desværre kun forvente, at få svar fra os såfremt du er uddannet klinikassistent.

Vi ser frem til at høre fra dig.