Tandplejer til stabilt team i tandlægen.dk Bagsværd

Tandplejer

Deltid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 15. oktober 2020

Da en af vores tre dygtige tandplejere skal på barsel, søger vi hendes afløser pr. 1. December 2020.

Stillingen er en godt indarbejdet tandplejerstilling på 34 timer pr. uge med mulighed for supplerende timetal, og aftalebogen er fuld. Hvis samarbejdet er godt vil der være mulighed for fastansættelse efter vikariatet, da vi er i gang med en større renovering og udvidelse af vores klinik.

Om os

Vi er et stort tandlægecenter i Bagsværd lige ved S-stationen, med 20 medarbejdere, der pr. 1. februar 2016 blev en del af Danmarks nye, hurtigt voksende tandlægekæde tandlægen.dk.

Vi har en veldefineret personalepolitik og en på alle måder velfungerende gruppe, hvor alle tager et ansvar for, at vi har en god arbejdsplads, og hvor alle har deres personlige assignment.

Vi har en fuldt moderne klinik med alle moderne hjælpemidler, herunder Cone Beam 3D CT scanner, panorama m.m. Vi bruger Dental suite. Vi har oparbejdet en henvisningsfunktion, hvor vi i dag modtager mange henvisninger fra vores kolleger til bl.a. implantater og kirurgi, endodonti, samt PA-behandlinger. Du kan læse nærmere om os på vore hjemmesider: www.tandlaegen.dk og vælg Bagsværd.

Stillingen

Vores nye tandplejer indgår i et behandlerteam på syv, hvor vi ved hvert kvartal møde afstikker klinikkens faglige retning og tiltag og diskuterer væsentlige beslutninger.

Du tilbydes en konkurrencedygtig løn bestående af fast løn (+ provision hvis det fortrækkes)

Vores krav til dig er, at du har lyst og vilje til en både faglig og social indsats og har ambitioner om at udvikle dig løbende.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souchef Sanne Meyer på mail: sm.bagsvaerd@tandlaegen.dk

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 700 ansatte. Læs mere på tandlægen.dk