Tandplejer søges til Odense - tandlægen.dk Magnoliavej

Tandplejer

Deltid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 12. oktober 2020

tandlægen.dk Odense/Magnoliavej søger vores næste dygtige tandplejer.

Vi sætter både fagligheden og det kollegiale højt - stemningen er lokal og varm. Vi har mange loyale patienter igennem mange år og giver os tid til at inddrage patienterne i både forebyggelses og behandlingsplaner.

Teamet på klinikken består i dag af tre tandlæger, tre tandplejere, seks klinikassistenter og en receptionist.

Om dig og jobbet

Er du et sted i livet, hvor din arbejdstid skal tilpasse dine private forhold, finder vi en løsning på det. Vi er klar til at strække os langt for at få den bedste kandidat.

Det er vigtigt for os, at du er omsorgsfuld, omhyggelig og glad – du elsker dit fag, og har lyst til at indgå i et dejligt kollegialt fællesskab. Vi har masser af søde patienter, og får mange nye patienter.

Du brænder for dit fag og ønsker løbende at udvikle og dygtiggøre dig. Du er god til at vejlede dine patienter i forhold til behandling og forebyggelse.

Vi kan på nuværende tidspunkt tilbyde 3-4 dage/ugen, men stillingen kan på sigt udvikle sig til mere.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte tandlæge og klinikejer Anja T. Jensen på atj.odense-magnoliavej@tandlaegen.dk.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 700 ansatte. Læs mere på tandlægen.dk