Aalborgs største tandklink søger ny tandplejer

Tandplejer

Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 30. juli 2020

Vil du være en del af Aalborgs største, private tandlægeklinik med en masse fantastiske kollegaer? Så lad os høre fra dig

Vi søger en ny tandplejer til vores dynamiske og engagerede team på 10 tandlæger, 2 kirurger, 6 tandplejere, 2 tandteknikere, 14 klinikassistenter samt en elev. Hertil har vi vores dygtige receptionister og administrative support.

Vores klinik ligger i Fronthuset på den gamle eternitgrund i Aalborg. Her har vi etableret et ”super-sygehus” for tandsundhed, så vores patienter kan behandles under ét og samme tag. Vores nye klinik er en af Danmarks mest digitaliserede og rummer 16 klinikrum med XO units, eget Cerec laboratorium, 3D-scanner samt alt det nyeste i udstyr.

Vi vægter fagligheden højt og videreuddanner os løbende, ligesom vi nyder godt af hinandens viden og kompetencer. Vi sparrer med hinanden, samarbejder og motiveres af, at vi sammen kan tilbyde vores patienter den absolut bedste behandling. Vi bidrager alle til et positivt, fleksibelt og støttende arbejdsmiljø. Det vigtigt for os at have det sjovt, når vi går på arbejde.

Faglighed og fællesskab

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at videreuddanne dig og sikrer dine kompetencer, så de møder fremtidens krav til god tandbehandling. Vi deltager i faglige fællesskaber på tværs af klinikker i kæden, og har du et særligt område, der har din interesse, finder vi det netværk, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om dig og jobbet

Du har en selvstændig hverdag med masser af sparring og fællesskab. Du kan varetage et bredt behandlingsbehov og bidrager med høj faglighed samt god erfaring, idet du bliver en del af et kompetent behandlerteam. Hvis du har interesse for et særligt område understøtter vi det med efteruddannelse og patienter med disse behov.

Socialt og kollegialt er du moden og forstår vigtigheden af at bidrage til et sundt arbejdsmiljø - både i forhold til trivsel, arbejdsglæde og resultater.

Stillingen er på 32-37 timer/ugen med opstart snarest muligt.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte tandlæge og klinikleder Lars Kofoed på 98 12 70 01 elelr souschef Charlotte Schjoldager på 98 12 70 01 .

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.