Topmotiveret tandplejer der brænder for PA

Tandplejer

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 30. juli 2020

Implantatklinik København søger en dygtig og serviceminded tandplejer til en af Danmarks travleste og mest professionelle tandklinikker. Anciennitet eller erfaring er dermed ikke nødvendigvis en fordel i sig selv.

Har du lyst til at arbejde et sted, som er præget af højt fagligt engagement og arbejdsglæde? Vi er ambitiøse og tilstræber en høj faglighed og den bedste kvalitet. Vi vægter kurser og efteruddannelse af vores personale højt. Hos os udfører tandplejere kun tandplejeropgaver og vi har rigtig mange PA-patienter. Vi bruger ud over de konventionelle PA-behandlingsmetoder som rens og PA-kir, også gen- og bakterietest samt laserbehandling. Hvis du ikke har erfaring med dette, skal vi nok oplære dig.

Vi er Københavns smukkeste tandklinik, med over 30 ansatte, deriblandt 7 tandlæger og 9 klinikassistenter. Vi har eget porcelæns laboratorium og en fast tilknyttet kæbekirurg.

Vi har brug for en kollega på fuld tid som primært vil beskæftige sig med følgende: • Undersøgelser • General profylakse • Udarbejdelse af behandlingsplaner • Udføre PA-behandlinger Vi forventer af dig:

At du brænder for PA og har et ønske om at dygtiggøre dig indenfor dette felt. Som person er du omstillingsparat, fleksibel og forstår i samarbejde med andre, at give vores patienter den bedste service.

Vi forventer du er mødestabil og har et godt humør samt en humoristisk sans. Du kan derfor altid finde smilet frem når du møder på arbejde, fordi du ved, at det forventer og betaler patienterne for.

Du er rutineret bruger eller kan lære Dentalsuite og Outlook. Spørgsmål og ansøgning via e-mail med vellignende foto og CV, rettes til Marija@implantatklinik.dk