Højt humør, ansvarsbevidst og stabil klinikassistent til Palæklinikken

Klinikassistent

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 29. juni 2020

Vi søger en frisk humørbombe, en arbejdshest, en stabil, udadvendt og smilende klinikassistent, der som os har øje for smukke smil. Stillingen er på 37 timer ugentligt med meget venlige åbningstider, da vi også går højt op din Work-Life-Balance.

Vi tilbyder dig

    En lærerig, spændende og udfordrende hverdag

    Mulighed for ansvarsområder og personlig udvikling

    Tæt samarbejde med kollegaer og god sparring
    En topmoderne arbejdsplads med det nyeste digitale udstyr, i lækre lokaler Intern og ekstern efteruddannelse
Du har mod på at arbejde på en topmoderne tandklinik med 5 stole i hjertet af København med København i hjertet.

Om os? Vi er 3 tandlæger, 3KA´er, 1(2) elever og 1 tandplejer og du ønsker dig en dagligdag på en klinik med et super fantastisk team, der hjælper hinanden og har et godt sammenhold. Vi har en tillige høj medarbejdertilfredshed og et tæt og stabilt team på klinikken. Dette ønsker vi, at du vil bidrage til, da du som medarbejder er vores vigtigste styrke og din trivsel er afgørende for alle på klinikken. Vi har stor fokus på kosmetisk tandbehandling, facader og kroner, samt digital tandbehandling ved TRIOS fra 3SHAPE, digital røntgen og intra-oral video, operationer og implantat-behandlinger. Det er en fordel, hvis du har god IT-erfaring og måske også har arbejdet med DENTALSUITE, men ellers er vi flinke til at efteruddanne dig og give dig de nødvendige kompetencer. Klinikken ligger på hjørneejendommen til Bredgade i den RIGTIGE ende af Palægade, kun 2 minutter fra Metroen ved Kongens Nytorv, så mere centralt bliver det næppe.

Er du derfor kundeorienteret med et glimt i øjet og ikke bange for at tage fat, så send os et par linjer om Dig selv til – eller ret hurtig henvendelse til os – da det måske lige netop er dig vi mangler?