GladTand på Frederiksberg søger elev

Klinikassistentelev

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 25. juni 2020

Som elev hos GladTand får du en unik mulighed for at udvikle dig på flere områder og tilegne dig mange kompetencer. Klinikkens behandlingstilbud til patienterne spænder over et bredt felt, og vi har mange dygtige medarbejdere til at føre det ud i livet.

Vi forventer, at du er ambitiøs og har mod på at arbejde målrettet med at oparbejde en rutine inden for fagets forskellige områder og lære de forskellige arbejdsgange indgående at kende.

Vi har et rigtig godt arbejdsmiljø, som vi løbende arbejder på at forbedre og tilpasse. Vi har blandt andet fået indført et arbejdsglædeudvalg, som løbende arbejder med tiltag der udelukkende handler om arbejdsglæde for alle på arbejdspladsen.

Vi modtager mange patienter med tandlægeskræk på klinikken, derfor har vi også særligt høje krav til kommunikationen og håndteringen af disse patienter. Vi vil til gengæld love at støtte dig i processen, og give dig værktøjerne til at nå dine målsætninger. Din praktikvejleder vil følge din oplæring og støtte dig i processen.

Ansøgning og CV med referencer bedes sendt til vores ledende klinikassistent Maja Nordstrøm på stilling@gladtand.dk, du kan læse mere om klinikken på www.gladtand.dk. Ansøgere der har afsluttet grundforløbet foretrækkes, og hvis du er den rette kandidat er vi også villige til at vente på at du afslutter dit grundforløb.

Ansøgningsfrist 1 august. Samtaler vil blive holdt løbende i august måned. Tiltrædelse snarest muligt, eller efter afsluttet grundforløb.

Vi ser frem til at høre fra dig.