Valby Tandklinik søger tandplejer

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 21. maj 2020

Til vores klinik i Valby søger vi nu en tandplejer til en stilling på ca 30 timer om ugen. Klinikken ligger kun 100 meter fra Valby Station i Spinderiet. Vi er 4 tandplejere, 6 tandlæger, 8 klinikassistenter og en receptionist.

Udstyret på klinikken er opdateret efter nyeste og bedste standarder. Vi har OP og 3D scanner, som vi bruger med stor glæde. Vi har udover klinikken i Valby, Tandklinikken Østerbro, med et team på 15 ansatte. Vi holder jævnligt behandlermøde, hvor personalet mødes for at diskutere faglige cases, som giver rigtig god læring. Klinikken i Valby har 10 behandlerrum. Vi forventer af dig et højt fagligt niveau med glæde til faget og et ønske om udvikling, både personligt og fagligt. Det er vigtigt, at du er ansvarsbevidst, smilende og har en åben personlighed for at kunne sikre en god relation til patienten. Hvis du har interesse for, eller allerede er i gang med behandlinger med Invisalign er det et stort plus, men dog ikke et krav.

Vi har på klinikken et stærkt socialt miljø og vægter dette meget højt, derfor har alle, uanset titel, en stor værdi og betydning for klinikken, så vi kan skabe den bedste arbejdsplads for alle. Kort og godt, så søger vi personale, som vil være med til at skabe Danmarks bedste tandklinik med et højt fagligt niveau.

Vi kan tilbyde:

Vi kan tilbyde en arbejdsplads med søde kollegaer og god daglig ledelse, hvor vi vægter åbenhed, ærlighed og proaktivitet højt. Du vil få indflydelse på planlægning af dine arbejdstider således, at de passer ind i din hverdag. Vi går hos os utrolig meget op i et godt arbejdsmiljø for alle og gør vores bedste for at skabe gode ramme for at gøre dette muligt.

Vi har på klinikken en stærk social kultur, hvor vi mødes udenfor arbejdstid og hygger med div. arrangementer. Der er ikke mødepligt til disse arrangementer, men vi sætter stor pris på et team, der har en oprigtig lyst og mulighed for at indgå i de fælles aktiviteter, da dette er med til at skabe et godt sammenhold.

Der tilbydes attraktivt lønforhold afhængig af erfaring og hvilke værdier du kan bringe til klinikken. Derudover tilbydes diverse personalegoder

NB! Alle ansøgninger behandles med diskretion Vi glæder os til at høre fra dig.

Ved evt. spørgsmål kan nedenstående kontaktes Tandlæge - Mathias Rud Jacobsen - 61 68 63 62 Tandplejer - Camilla Filipsen - 27 17 13 24 Ansøgning modtaget pr. mail til admin@tandbro.dk