Erfaren tandlæge med kliniklederambitioner søges til Grindsted & Ansager

Tandlæge

Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 20. marts 2020

Har tanken om at blive klinikejer strejfet dig? Ønsker eller kan du ikke lægge en stor købesum? Så læs endelig videre her!

Vi søger en erfaren tandlæge, der har ambitioner om og kompetencer til at blive klinikejer af vores velfungerende klinikker i Grindsted og Ansager.

Hos os er kvalitet, professionalisme og tillid i højsædet. Vores team består i dag af i alt seks tandlæger, fire tandplejere, en klinisk tandtekniker, 12 klinikassistenter og elever, en receptionist, en administrativ medarbejder samt en blæksprutte fordelt på de to klinikker. Klinikken i Grindsted er den største klinik, mens Ansager er vores mindre satellit klinik. Klinikkerne ligger 15 minutters kørsel fra hinanden.

Om dig og jobbet

Du er en kompetent tandlæge med nogle års erfaring. Du skal have lyst til klinikejerrollen og til at indgå i og samarbejde med vores dygtige teams.

I jobbet får du mulighed for at arbejde med alle typer af behandlinger fra generelle behandlinger til de mere komplicerede. Det er kun dine kompetencer og interesser, der sætter grænserne for arbejdsopgaverne. Er du et sted i livet, hvor din arbejdstid skal tilpasses dine private forhold, så finder vi en løsning. Vi er klar til at strække os for den rette kandidat.

Opstart er efter aftale, og du kan læse mere om klinikkerne her Grindsted & Ansager.

Faglighed og fællesskaber

Som en del af tandlægen.dk sættes den enkeltes faglige udvikling højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, der gør dig i stand til at specialisere dig og sikre, at dine kompetencer er tidssvarende og imødekommer fremtidens krav til god tandbehandling.

Vi deltager i faglige fællesskaber på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte klinikejer og tandlæge Peder Fjordgaard på pf.grindsted@tandlaegen.dk eller 75 32 36 55.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.


tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikre danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag 54 klinikker i tandlægen.dk og over 700 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk