Erfaren tandplejer søges i Holbæk

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 8. oktober 2019

ERFAREN TANDPLEJER SØGES

Vi søger en erfaren tandplejer til vores team af 3 tandlæger, 2 tandplejere og 7 klinikassisteter. Vi forventer, at du er en stærk kommunikator og menneskekender, som med professionel og tillidsvækkende udstråling får vores patienter til at føle sig trygge og velinformerede. Som person har du et godt gå på mod, er glad og smilende, er serviceminded i dit arbejde samt trives i en travl hverdag med fuld aftalebog. Du er omhyggelig og empatisk med hænderne skruet rigtigt på, og stolt af at gøre en forskel for patienten.

Vi lægger stor vægt på at have en god fælles ånd, hvor vi til enhver tid hjælper hinanden og løfter i fælles flok. Derfor vil der også være mulighed for hjælp fra klinikassistent/elev i pressede situationer ved patientskifte og registreringer, omvendt forventes det, at du giver en hånd med i almindelige arbejdsopgaver, steril mm. hvis du har afbud eller udeblivelser.

Vi tilbyder alle typer behandlinger. Du kommer til at arbejde selvstændigt, med egne patientgrupper - og med stort fokus på forebyggende behandlinger og PA. Ønsker du at udvikle dig i en given retning, vil vi støtte dig i denne udvikling. Vi bruger her på klinikken Dental Suite.

Tværfaglighed er et nøgleord hos Colosseum Tandlægerne, hvilket gør det muligt at tilbyde vores patienter alle behandlingsformer – fra almindelig og forebyggende tandpleje til kosmetiske behandlinger og den mest avancerede implantatkirurgi. Den løbende erfaringsudveksling i Colosseums danske- og internationale netværk sikrer, at vores tandlæger og tandplejere er på forkant med udviklingen inden for tandlægefaget. Vi deler og sparrer med hinanden på tværs, og det forventes at du bidrager til dette samarbejde.

Colosseum er oprindeligt en norskejet kæde fra 1989, men blev i 2017 købt af schweiziske Jacobs Holding AG. Kæden er i kraftig vækst, og med knapt 300 klinikker og mere end 1500 tandlæger på europæisk plan, har du rig mulighed for både at undervise og blive undervist bl.a. på vores eget Colosseum Academy.

Du kan læse mere om Jacobs Foundation, og hvad vores overskud i Colosseum går til her: jacobsfoundation.org/en/