Klinikassistent med flair for firhændig behandling samt administrative færdigheder søges til vores klinik i Brønderslev

Klinikassistent

Deltid, Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 10. september 2019

Vores klinik er en stor klinik med otte behandlere, fem klinikassistenter, to receptionister samt én administrativ medarbejder. Vi samarbejder og sparrer på tværs for at yde den bedste behandling og opnå de bedste resultater. Generelt stræber vi efter at have den nyeste viden og de nyeste teknikker. Vi udfører alle typer behandlinger og begejstres af kvalitet samt professionalisme i hverdagen.

Om dig og jobbet

  • Du er engageret og motiveret for dit fag, ligesom du er hjælpsom og bidrager til både det faglige og sociale miljø
  • Det er et plus hvis du har interesse for administrativt arbejde og kenskab til it, da vi søger en klinikassistent, der også kan varetage andre opgaver på sigt

Stillingen er justerbar i forhold til timer, men gerne på 30-37 timer/ugen - vi er dog fleksible og kan tilpasse efter din situation.

Faglighed og fællesskab

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi deltager alle i faggrupper på tværs af klinikker i kæden. Med mere end 700 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige fællesskaber – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at klinikejer Mette Østergaard på Mette.Bronderslev@tandlaegen.dk eller 20 20 44 21.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.


tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.
Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag 57 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.

Læs mere på tandlægen.dk