Tandlæge søges til Kolding

Tandlæge

Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 15. maj 2019

Vi søger en tandlæge til vores professionelle og velfungerende team, som er et team der har erfaring indenfor mange behandlingsområder. Vi er Invisaligncertificerede, og vi scanner, designer og fræser selv 95% af vores kroner, som kan være klar til cementering på få timer. Vi har pr. 1. juni 2019 fire moderne units på klinikken. På klinikken findes et veluddannet personale, som består af to tandlæger, fire klinikassistenter og en sekretær. Vi bestræber os på at skabe Danmarks bedste arbejdsplads, og derfor findes her en god stemning, hvor vi hjælper hinanden. Vi vægter desuden kvalitet i tandbehandlingen højt, hvorfor løbende efteruddannelse er nødvendigt. Vores lyse og moderne klinik er placeret centralt i Kolding. Klinikken ligger i stueplan i et klinikhus, og her er gode trafikale forhold.

Faglighed og fællesskaber Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Vi planlægger sammen med dig kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikre, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling. Vi har faglige fællesskaber på tværs af klinikkerne i kæden. Har du et særligt specialistområde, der har din interesse, finder vi det faglige netværk, der passer til dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

Om dig og jobbet

Du har jus, og du er dygtig samt engageret for tandlægefaget. Du bidrager både fagligt og personligt til et professionelt og sundt arbejdsmiljø. På klinikken vil du få kompetente kollegaer at sparre med, og det er betydeligt, at du kan se vigtigheden i at bidrage til fællesskabet og have et godt kollegaskab. En samarbejdende tilgang til arbejdet er dermed vigtig. Stillingen er på 30-37 timer om ugen, og opstart er efter sommeren i uge 32.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikken på 70 400 288. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.
Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag 57 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.

Læs mere på tandlægen.dk