Tilbydes: Ledigt behandlerrum i Aarhus C.

Tandlæge

Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 10. december 2019

Er du tandlæge eller tandplejer, og mangler du et dejligt sted til at behandle dine egne faste patienter / have din henvisningspraksis, så har jeg en ledig stol til dig.

Klinikken er velfungerende og rolig. Der er 3 ansatte: min fantastiske og meget loyale klinikassistent, en hjælpepige og mig (tandlæge og klinikejer). Indretning er som en Amerikansk Diner fra fra 50erne, og vi er beliggende på Frederiksgågade - dermed tæt på både busser og tog. Der er ingen parkering i tilknytning til klinikken. Patienter i bil parkerer typisk i Sallings P-hus eller på Telefontorvet.

Jeg laver almindelig tandbehandling, men henviser bl.a. kirurgi og større PA behandlinger ud af huset. Min klinikassistent assisterer både mig og sørger for div. kontoropgaver, herunder indkald. Jeg klarer selv bogholderiet. Generelt er vi dog rigtig gode til at hjælpe hinanden, hvor vi kan, hvilket også er helt essentient for en lille klinik som denne. Vores hjælpepige sørger for sterilisation, forefaldende opgaver og rengøring efter endt arbejdsdag.

Vi sætter en ære i at have hjertet med hele vejen, og vores forventning til dig er, at du gør det samme. Du arbejder i øvrigt selvstændigt og med højt fagligt niveau. Har du brug for assistance, medbringer du den selv. Til gengæld sørger vi for, at omgivelserne er i orden, herunder service af den stol, du kommer til at sidde ved. Har du brug for instrumenter / udstyr af ekstraordinær karakter, må du dog påregne udgifter hertil. Hvert år arrangerer vi førstehjælpskursus med en anden mindre klinik. Dette deltager hele personalet i, og det vil du også blive inviteret med til. På klinikken har vi i øvrigt hjertestarter.

Vi har Al dente med FMK, Online Booking og adgang til EDI portalen. Derudover Digora røntgen. Vi har i øvrigt certifikat til at kunne sende sikker mail. Kontroller, hygiejne og dokumentation er der styr på. Gennem Persondatasupport har vi GDPR portal.

Åbningstiderne varierer lidt, men er p.t. mandag & onsdag 8-15, tirsdag 8-12 (kontordag), torsdag 8-17 og fredag 8-13.

Ferie afvikles efter aftale, men da min klinikassistent har skolebørn, holder vi som udgangspunkt 3 uger i sommerferien (typisk 29-31), efterårsferie i uge 42, juleferie og påskeferie. Vi har også lukket fredag efter Kr. Himmelfart.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontakt mig privat på e-mail hellelloehde@gmail.com eller tlf. 26225459.

Venlig hilsen Helle Løhde.