Tandplejer til stor patientgruppe

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 13. januar 2021

Tandplejer til Colosseum tandlægerne i Odense.

Vi har travlt på klinikken, og vores søde tandplejer Charlotte kunne godt bruge en tandplejer kollega. Derfor glæder vi os til at byde dig velkommen som en del af vores fantastiske team.

Vi har masser af søde patienter, der allerede nu mangler dig som tandplejer.

Om os

Colosseum Tandlægerne Slotsgade i Odense er en moderne og travl klinik i hjertet af Odense. Vi er et velfungerende team bestående af 6 tandlæger, 1 tandplejer, samt en masse klinikassistenter, som alle glæder sig til at tage imod dig som ny kollega og sparringspartner.

Som team har vi fokus på fællesskabet og løfter i flok. Det er vigtigt for os, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, som er en vigtig del af vores kultur. Derfor afsætter vi selvfølgelig også tid til behandlermøder og personalemøder.

Klinikken er stor og vi har god plads. Klinikken står overfor en større renovation i 2021, og du vil som tandplejer derfor få et helt nyt klinikrum til rådighed.

Udover almindelig tandbehandling som vi naturligvis foretager - er klinikken også henvisningspraksis for endodonti og kompliceret kirurgi.

Vi prioriterer dig og din tid, og tilbyder en stilling på 30-34 timer med en ugentlig fridag. Familievenlige arbejdstider, løn efter kvalifikationer og tilbud om sundhedsforsikring.

Vi sætter fokus på din efteruddannelse og tilbyder interne og eksterne kursustilbud, og ønsker, at du løbende udvikler dig fagligt. Med etableringen af Colosseum Academy, et topmoderne uddannelsescenter i Oslo, er det vores ambitionen at tilbyde Colosseums behandlere fra alle lande, adgang til unik efteruddannelse i faglig verdensklasse. Derudover får du hos os et professionelt netværk af ligesindede behandlere – både i Danmark og internationalt.

Om dig

Det er vigtigt for os, at du er en god menneskekender, omsorgsfuld og energisk. Du arbejder på et fagligt højt niveau og du sætter en ære i at informere og vejlede dine patienter, så de på et oplyst grundlag vælger den bedst mulige behandling. Du kan være en erfaren tandplejer der ønsker nye udviklingsmuligheder, eller du kan være nyuddannet der har behov for mere sparring. I begge tilfælde står vi klar til at hjælpe dig.

Om Colosseum Tandlægerne

Først og fremmest er vores målsætning altid at yde vores patienter den bedst tænkelige behandling, samtidig med, at vores ansatte oplever en god og moderne arbejdsplads med et dynamisk arbejdsmiljø, hvor vi er fælles om at hjælpe andre.

Velgørenhed er en vigtig del af vores DNA. Via vores ”good neighbour”-program søger vi aktivt at hjælpe trængende i lokalområdet, og som hovedpartner til Tandsundhed Uden Grænser (TUG) er vi gerne behjælpelige, hvis du ønsker at deltage i dentalmissioner i udlandet.

Kontakt

Har ovenstående din interesse, og har du lyst til at høre mere om stillingen er du velkommen til at kontakte Area Manager Pernille Beck på mail; Pernille.Beck@colosseumklinikken.dk eller tlf. 53709917.

Ansøgning og CV bedes sendes til ovenstående mail.

Vi indkalder løbende til samtale, så tøv ikke med at kontakte os.