Tandplejer med udviklingspotentiale

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 13. januar 2022


Vil du være en del af en klinik, der har fokus på tandplejere, og deres eminente evne til at diagnostisere, forebygge og PA-behandle.

Sætter du pris på udfordringer og muligheden for f.eks. at lave plastfyldninger.

Så kom til tandlægen.dk Brønderslev - vi sikrer din udvikling.


Vi har verdens bedste arbejdsplads
Tandlæge og klinikejer Anne Dorte Skov står i spidsen af et godt team på tretten glade, erfarne mennesker. Et team, der således består af tre unge og dynamiske tandplejere, 3 tandlæger, fem klinikassistenter, én receptionist samt én souschef.

Vi værdsætter hinanden, vi har højt til loftet, og vi brænder for vores fag.

Vi har en klinik med 8 klinikrum, er fuldt digitaliseret - og har dermed alt det udstyr, der hører sig en moderne klinik til. Vi udfører alle former for tandbehandlinger, både de almindelige og de mere komplekse. Vi samarbejder og sparrer på tværs for at yde den ypperste behandling til vores patienter.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Vi deltager i faggrupper/netværk på tværs af klinikker i kæden. Tandplejerfunktionen bliver netop prioriteret højt i kæden og bliver set som en fast del af behandlergruppen. Alle behandlere modtager i øvrigt lupbriller med lys. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere sig, og som sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling.

Om dig og jobbet
Du er en tandplejer, der har erfaringen til selvstændigt at varetage behandlingen af egen patientgruppe. Der vil være opgaver inden for alle tandplejerfagets aspekter - herunder i særlig grad PA-behandlinger. Dertil vil der være mulighed for at lære at udføre plastfyldninger mv., således at du vedvarende bliver udfordret.

Vi vægter højt, at du:

  • Har en stor empati i forhold til at møde mange forskellige mennesker
  • Er fagligt engageret og brænder for dit fag
  • Er indstillet på at være fleksibel, tage ansvar og have en udpræget team ånd, hvor alle giver en hånd med hvis nødvendigt.
  • Har en god humor, da vi lægger vægt på en munter tone

Vi er fleksible mht. antal timer og arbejdstider, men har uagtet det en fuld aftalebog klar til dig. Opstart efter aftale


Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Rikke Lauge Aagaard på rla.bronderslev@tandlaegen.dk. Alternativt via klinikkens telefon 98 82 45 45

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.

Kontaktdata

Se også