Tandlæge

Tandlæge

Deltid | Region Syddanmark | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 24. marts 2020

Har du lyst til at arbejde med børn, unge og ældre i tandplejen i landets femtestørste kommune og Danmarks Energi Metropol?

Vil du udvikle din faglighed og indgå i et stærkt team af dygtige og engagerede kolleger i en ambitiøs tandpleje? Så er du måske den nye tandlæge i Tandplejen i Esbjerg Kommune.

Med ansættelse pr. 12. august 2020 eller snarest derefter søger Tandplejen i Esbjerg Kommune en tandlæge på deltid 14 - 21 timer efter ønske.

Tandplejen i Esbjerg Kommune har 24.500 patienter og 75 ansatte fordelt på seks storklinikker, der er bemandet af dygtige og engagerede medarbejdere i teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Fire klinikker er placeret i Esbjerg, mens en klinik ligger i henholdsvis Ribe og Bramming.

Tandplejen i landets femtestørste kommune er en spændende arbejdsplads med fokus på forebyggelse og høj kvalitet i behandlingen af såvel børn og unge som ældre i omsorgstandplejen. Tandreguleringen i Esbjerg Kommune er udliciteret.
Tandplejen arbejder med journalsystemet TMT samt det digitale røntgensystem Visiquick.

Du er meget velkommen til at kontakte overtandlæge Hanne Åskjær på tlf. 21 46 16 22 og høre mere om stillingen.

I nedenstående links kan du desuden læse mere om Tandplejen og se en video om noget af alt det, som Esbjerg Kommune har at byde på for sine borgere.

Løn- og ansættelsesvilkår sker efter overenskomsten og principperne i Lokal Løndannelse.

Alle kvalificerede uanset køn, alder og etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Ved ansættelse i stillingen vil straffeattest samt børneattest blive indhentet.

Ansøgningsfrist
14. april 2020

Ansøgningen sendes elektronisk. Klik på ”Send ansøgning” nederst og vedhæft din ansøgning, CV og relevant dokumentation.