Regional Specialtandpleje i Region Midtjylland søger 1-2 barselsvikarer for tandplejer

Tandplejer

Fuld tid, Vikariat | Region Midtjylland | Offentlig - Region | Oprettet d. 22. september 2022

Har du lyst til at indgå i et læringsrigt arbejdsmiljø med højt specialiseret tandbehandling og gode kollegaer, og har du mod på at få dine kompetencer i spil i en ny, spændende og givende tilgang til tandbehandling? Ja, så har vi jobbet til dig!

Højt specialiseret, alsidig tandpleje og en spændende patientgruppe

"Jeg troede slet ikke, det var det, I lavede"

Sådan lød det fra en af vores nyligt ansatte, som blev overrasket over, at specialtandplejen er meget mere end undersøgelser og fyldninger.

Vores nøgleopgave er at fremme tandsundheden for den fysisk og psykisk udfordrede patientgruppe, og derfor har vi i vores tilgang til tandbehandling, fokus på det hele menneske. Som tandplejer hos os får du mulighed for at udføre forebyggelse og behandling af vores patienter, samtidig med at du udvikler dit kendskab til medicinske, somatiske og udviklingsforstyrrede tilstande, som kendetegner vores patientgruppe.

Godt læringsmiljø med gode muligheder for faglig udvikling

Vi vægter kompetenceudvikling af alle vores medarbejdere, og gode samarbejdsrelationer med privat praksis og kommunal tandpleje. Vores medarbejdere har desuden et stærkt kollegialt samarbejde med vægt på faglig sparring.

Afdelingen har et godt arbejdsmiljø og en god trivsel blandt alle medarbejdere.

Er du vores nye tandplejer?

Vi tilbyder dig stort ansvar, og derfor foretrækker vi, at du har nogle års erfaring som tandplejer. Vi glæder os til at få dig med på holdet, hvis du:

  • Trives i et udfordrende og foranderligt arbejdsmiljø
  • Evner at bringe pædagogik og empati ind i din tilgang til patienterne
  • Har et højt fagligt niveau og er i stand til at arbejde alene
  • Er samarbejdsvillig og ansvarsbevidst
  • Har lyst til at indgå i et kollegialt fælleskab, der vægter faglig sparring

Ansættelsessted

Ansættelsessted er på én eller flere af vores klinikafsnit i Skanderborg, Mariager, Randers, Viborg og Holstebro efter aftale.

Stillingen er et barselsvikariat på 37 timer pr uge i tidsrummet 08:00-15:30, men der er mulighed for aftale om deltid, hvorved vikariatet kan deles af flere tandplejere.

Ansættelsesstart

D. 1. december 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Ansættelsesvilkårene indbefatter bl.a. 6. ferieuge, barns 1. sygedag og faste lukkeuger.

Med henvisning til Lov om indhentelse af børneattest i forbindelse med ansættelse af personale m.v., vil der blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Ansættelsen sker ved Region Midtjylland med tjeneste ved Hospitalsenhed Midt, Regional Specialtandpleje.

Ansøgningsfrist
Din ansøgning indeholdende autorisationsID skal være os i hænde senest d. 21. oktober 2022. Ansættelsessamtaler forventes at finde sted i uge 43. Der vil være mulighed for samtale sen eftermiddag under diskretion.

Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte cheftandlæge Marianne Jørgensen, mail: maeljo@rm.dk, tlf. 7844 6734/5173 1403 eller teamleder Lotte Andersen, mail: Lotte.Andersen@midt.rm.dk, tlf. 7844 6702/2466 2427.

Om os

Vi er landets største specialtandpleje med 30 medarbejdere heraf 9 tandlæger, 2 kliniske tandteknikere, 2 tandplejere og 1 specialtandlæge i tand-, mund- og kæbekirurgi. Vi har 9 moderne tandklinikker og 3 operationsstuer med fast anæstesipersonale.


Vores patientgruppe består hovedsagligt af voksne med nedsat psykisk og/eller fysisk funktionsevne, så som patienter med autisme, psykiske lidelser, traumeinducerede hjerneskade med flere. Derudover behandler vi børn, som har brug for generel anæstesi på grund af et stort behandlingsbehov.


På årsplan tilbyder vi regelmæssig tandpleje til cirka 1.600 patienter og udfører cirka 800 patientbehandlinger under anvendelse af generel anæstesi. Afdelingen har behandlingsaftaler med 22 kommuner primært fra Region Midtjylland. Vores afdeling er organiseret med centralklinik på Regionshospitalet i Viborg samt yderligere 5 klinikafsnit (regionshospitalerne Randers og Holstebro, Vitapark Odder, Sølund Skanderborg samt Sødisbakke Mariager).

Der udføres tandbehandling i generel anæstesi på regionshospitalerne i Viborg og Randers.

Vi er en del af Hospitalsenhed Midt, som du kan læse mere om her.


Stillingen er som udgangspunkt en fuldtidsstilling.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.