Jobopslag

Klinikleder til Tandklinikken Bakke – tandlæge

Tandlæge | Fuld tid | Region Syddanmark | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 17-07-2024

Har du som tandlæge lyst til at arbejde med børn, unge og ældre i Tandplejen i en af landets største kommuner? Vil du udvikle din egen, og medarbejdernes faglighed, og indgå i et tværfagligt netværk af ledere, der arbejder for også i fremtiden at sikre et stærkt fundament for Den Kommunale Tandpleje, så er du måske den rette til at blive den nye klinikleder i Tandplejen i Esbjerg Kommune.

Tandplejen i Esbjerg Kommune har 80 ansatte fordelt på seks renoverede klinikker, der er bemandet af dygtige og engagerede medarbejdere i teams af tandlæger, tandplejere og klinikassistenter. Fire klinikker er placeret i Esbjerg, mens en klinik ligger i henholdsvis Ribe og Bramming.

Tandplejen er en spændende arbejdsplads, der varetager behandling af patienter fordelt på børn/unge og voksenpatienter (ca. 26.000 børn/unge og 900 voksne). Hoved fokus er at levere forebyggelse og høj kvalitet i behandling af såvel børn, unge samt patienter indskrevet i Voksentandplejen. Tandreguleringen i Esbjerg Kommune er udliciteret.

Med ansættelse pr. 1. oktober 2024 eller snarest muligt derefter søger Tandplejen i Esbjerg Kommune en klinikleder til den nyrenoverede storklinik, Tandklinikken Bakke i Esbjerg. Stillingen er som udgangspunkt på 35 timer.

God ledelse og tværfaglighed
Som klinikleder står du i spidsen for et team på ca. 10-15 medarbejdere i Børn- og Unge-tandplejen samt Omsorgstandplejen og det er din opgave med god ledelse at skabe et miljø, hvor faglig udvikling og en positiv atmosfære er i centrum på klinikken. Tandklinikken Bakke er nyrenoveret og tages i brug i efteråret 2024 og består af et afsnit med Børn- og Unge-tandpleje og Omsorgstandpleje, samt en afdeling, som huser Special- og Socialtandplejen. Kliniklederen kommer udover ledelsesopgaverne primært til at arbejde i Børn- og Ungetandplejen.
Storklinikken er udstyret med moderne inventar og udstyr, herunder faciliteter til varetagelsen af behandling af patienter i generel anæstesi. Samtidigt kommer du, som klinikleder på Tandklinikken Bakke til at samarbejde med de 5 øvrige klinikledere ansat i Tandplejen Esbjerg Kommune i et lederteam samt med Tandplejens overtandlæge. Kollegial sparring inden for både ledelse og faglighed prioriteres højt.

For Tandplejen i Esbjerg Kommune er det vigtigt, at såvel ledere som medarbejdere følger udviklingen indenfor deres fagområde, og derfor er der fokus på løbende efteruddannelse med kurser både internt i Esbjerg Kommune og eksterne kurser.

Esbjerg Kommune er kendt for at stå stærkt, når det handler om den tværfaglige tilgang til kerneopgaven, og er desuden ambitiøs i den fortsatte udvikling af Tandplejen med henblik på at kunne varetage fremtidens opgaver.

En attraktiv arbejdsplads
Som klinikleder i Tandplejen bliver du en del af Esbjerg Kommune, der som arbejdsplads er baseret på ”det hele menneske”, tryghed og fleksibilitet. Esbjerg Kommune lægger vægt på et godt og sundt arbejdsmiljø – både fysisk og psykisk.

Rollen som klinikleder
Kliniklederen skal have gode personlige evner til samarbejde og stærke faglige kompetencer. Diplom i ledelse er ikke en forudsætning.

Ansvar og opgaver
Kliniklederen skal have overblik over klinikkens drift samt være aktiv i opretholdelsen af et godt psykisk arbejdsmiljø med høj social kapital til gavn for alle i og omkring klinikken.


Ønskede personlige karakteristika for kliniklederen:

  • er en teamplayer
  • er ordentlig, tillidsskabende og åben
  • er fagligt stærk
  • har stor integritet og udfylder sin ledelsesrolle med autenticitet
  • formår at samle forskelligheder – kulturelt, menneskeligt og fagligt
  • har gode kommunikative evner
  • har positiv indstilling, godt humør og tydeligt engagement


Ønsker du at vide mere om stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte overtandlæge Dorte Haubek på tlf. 23 69 51 04, e-mail: dosh@esbjerg.dk.

Du kan desuden læse mere om Tandplejen på:
www.esbjergkommune.dk/tandpleje (se link)
- og se en video om noget af alt det, som Esbjerg Kommune har at byde på for sine borgere http://www.esbjergkommune.dk/erhverv/energimetropol.aspx. (se link)

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.

Alle kvalificerede uanset køn, alder eller etnisk baggrund opfordres til at søge stillingen.

Ved ansættelse vil straffeattest og børneattest blive indhentet.

Går du videre efter ansættelsessamtale, vil der blive indhentet referencer fra nuværende og/eller tidligere arbejdsgiver, hvis du fortsat er i betragtning til stillingen. Du vil blive informeret inden, om at der bliver indhentet en reference.

Ansøgningsfrist:
20. august 2024

Forventet ansættelsessamtaler
Samtaler forventes afholdt den 5. september 2024.

Ansøgningen sendes elektronisk: Klik på ”Send ansøgning” nederst og vedhæft din ansøgning, CV og relevant dokumentation.