Harald - Tandlægecentret9000 Aalborg søger dygtig tandplejer

Tandplejer

Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 9. september 2020

Er du tandplejer og kunne du tænke dig at blive en del af Harald, en sammenslutning af tandklinikker fordelt ud over hele Danmark?

Harald – Tandlægecentret9000 Aalborg søger nu en dygtig tandplejer til en fast stilling med opstart 1. januar 2021. Vores søde, dygtige og loyale tandplejer har valgt at gå på pension efter 30 år på klinikken.

Vi søger

En sød og smilende, energisk, selvstændig og engageret tandplejer, der har lyst til at blive en del af vores team. Dit arbejde vil primært bestå af undersøgelser, forebyggelse og tandrensninger, samt små og større parodontosebehandlinger og den dertilhørende behandlingsplanlægning. Opgaverne løses både selvstændigt og i samarbejde med resten af teamet.

Vi forventer, at du

- har et godt humør

- altid har fokus på patientens velbefindende, så besøget bliver en god oplevelse

- er professionel, engageret og ansvarsbevidst

- er indstillet på jævnligt at deltage i relevante kurser

- kan klare, i perioder, at have lidt travlt uden at miste overblikket

- forstår overenskomsten (ellers hjælper vi hinanden)

Hvem er vi

Teamet består, ud over dig, af 4 tandlæger, 4 klinikassistenter, 1 tandplejer, 2 receptionister, 1 klinisk tandtekniker, 1 kæbekirurg og 1ortodontist.

Vi er et fast sammentømret team og har et godt arbejdsklima, hvor der grines en del.

Vi (og patienterne) har mange års erfaring med tandplejersamarbejde.

Vores klinik

Vi holder til på en stor klinik i centrum af Aalborg. Vores klinik råder over 5 lyse behandlingsrum, som er moderne indrettet, fuldt digitaliserede og med røntgen ved stolene.

Vi har en travl og spændende hverdag med masser af faglige udfordringer, men lægger altid vægt på god tid til den enkelte patient, som det naturlige centrum.

Omgangstonen i dagligdagen på klinikken er uformel og vi vægter humor og et smil på læben vældig højt.

Vi arbejder med al slags tandbehandling, dvs. alt lige fra almindelig tandbehandling, PA-kirurgi, protetik i alle afskygninger og ortodonti til avancerede implantatbehandlinger og større rekonstruktioner af nedslidte eller ødelagte tandsæt.

Men først og fremmest handler det om at yde vores patienter en god service og skabe nogle gode, trygge rammer, så patienterne føler sig godt behandlet.

Klinikken er en del af HARALD samarbejdet, et tandlægefællesskab på 10 klinikker fordelt over hele landet og med i alt over 100 medarbejdere.

Ønsker du høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte tandlæge Mette Løth Munkholm på tlf. 26274466. Du kan læse mere om Harald og vores klinikker på www.harald.dk

Vi glæder os til at modtage din ansøgning inden 1/10-2020 og evt. relevant papir elektronisk via e-mail til tandlaegecentret9000@harald.dk eller postet/leveret direkte hos os:

Harald – Tandlægecentret9000

Boulevarden 5 1. sal

9000 Aalborg

Tlf. 98134870