Erfaren tandlæge til klinik i Højbjerg

Tandlæge

| Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 16. marts 2023

Er du en tandlæge, der lægger vægt på såvel høj faglighed som den gode patientoplevelse?

Sætter du pris på sparring og et godt arbejdsmiljø?

Så fat straks tastaturet og send et par ord om dig selv!

tandlægen.dk - Højbjerg
Vi har indbydende og hyggelig klinik i Højbjerg, med store og lyse behandlingsrum, der er indrettet med den højeste hygiejniske standard. Vi har det udstyr, der hører sig en moderne klinik til, og kan udføre alle typer tandbehandlinger - herunder også kirurgi.

Vores team består af tre tandlæger samt én tilknyttet kirurg, tre tandplejere, tre klinikassistenter, en receptionist og en studentermedhjælper.


Faglighed og fællesskab
Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig, og som sikrer, at dine kompetencer er tidsvarende. Alle behandlere modtager i øvrigt lupbriller, så vi kan se, hvad vi laver.


Om dig og jobbet
Du har som tandlæge mindst et par års erfaring, og er selvfølgelig dygtig til dit fag. Du er omhyggelig og ordentlig i dit arbejde - ligesom du naturligt har fokus på omsorg for dine patienter. Du vil selvstændigt tage dig af forebyggelses og behandlingsplaner i nær dialog med patienten. Hvis du har særligt interesseområde er der mulighed for, at du kan præge dit arbejde i den retning. Du vil overtage en eksisterende patientgruppe.

Vi vægter højt, at du:

  • Er omsorgsfuld og har en stor empati
  • Er fagligt engageret og brænder for dit fag
  • Er indstillet på at være fleksibel, tage ansvar og have en udpræget team-ånd, hvor alle giver en hånd med hvis nødvendigt.
  • Er smilende og trives med en munter tone

Vi kan tilbyde mellem 21 og 28 timer om ugen. Opstart hurtigst muligt.


Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte klinikejer Susanne Oldenborg på hoejbjerg@tandlaegen.dk

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da ansøgningerne og samtaler behandles løbende.tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 48 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.

Kontaktdata

Se også