Dygtig, venlig og engageret tandplejer søges til fast stilling i Hobro.

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 14. januar 2022

Vi søger endnu en dygtig, venlig og engageret tandplejer til en moderne klinik i centrum af Hobro. På klinikken arbejder pt. fire tandlæger, tre tandplejere og ti klinikassistenter, men vi mangler endnu en dygtig tandplejer til at behandle nye og eksisterende patienter.

På klinikken har vi et rigtig godt arbejdsmiljø med højt humør, højt til loftet og tydelig men venlig ledelse. Vi har det godt med hinanden på klinikken og har en uformel omgangstone i et relativt ungt team. Vi er dygtige, venlige og har en professionel tilgang til faget.

I stillingen er der optimale muligheder for sparring, kalibrering og faglig udvikling. Vi laver alle behandlinger fraset ortodonti.

Vi holder tandplejermøder og behandlermøder, og tandlægerne har altid tid til at komme og hjælpe. Vi afsætter 40 min. til undersøgelser.

Der er tale om en fast stilling på 25-37 timer. Vi tilbyder god løn og ideelle arbejdsvilkår og udøver desuden stor fleksibilitet med hensyn til arbejdstider og ferier.

Erfaring med Dental Suite er en fordel. Vi stiller lupbriller til rådighed.

Vi holder samtaler løbende, og vi venter gerne på den rette.

Hvis ovenstående passer på dine ønsker og færdigheder, så send os en ansøgning på kristianandersen@tandlaegerne-biesgade.dk.

Vi søger også endnu en tandplejer til vores klinik i Nørager, hvis dette skulle have interesse.