Den Gode Tandlæge Randers søger en tandlæge til fast stilling 20 – 37 timer / uge

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 16. januar 2021

Den Gode Tandlæge Randers søger en dygtig tandlæge til fast stilling på 20 – 37 timer om ugen med opstart efter aftale. Brænder du for dit fag og har du et ønske om at rykke dig fagligt hver eneste dag, så er det lige dig vi står og mangler!

Vi kan tilbyde:

- En fuld aftalebog fra første dag.

- Attraktiv løn efter dine kvalifikationer.

- Faglig sparring omkring behandlingerne.

- Attraktiv kursusplan, med fokus på at udvikle dine faglige kompetencer.

Vi søger en tandlæge, gerne med JUS, der har lyst og mod på at arbejde med alle former for behandlinger. Dog har vi 2 dygtige tandplejere, der tager sig af undersøgelser, behandlingsplanlægning og paradentose, samt en kirurg, der tager sig af implantologi og svære ekstraktioner.

Arbejdsopgaverne vil i høj grad blive tilpasset til dig, din erfaring og dine ambitioner indenfor faget. Vi kan tilbyde et spændende job, med mange forskellige og udfordrende patientcases, et godt personalemiljø og lækre nyrenoverede lokaler beliggende i nordbyen af Randers 5 minutter fra E45 med egen parkeringsplads til patienter og ansatte.

Som klinik har vi en solid patientbase og oplever en patienttilgang med ca. 50 nye patienter om ugen, og har derfor meget travlt. Vi kan derfor tilbyde en fuld aftalebog fra første dag, du starter hos os, med masser af alsidige og spændende arbejdsopgaver.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christoffer Kelm Kjeldgaard på telefon 60 78 54 52.

Send din ansøgning mærket ”Ansøgning, tandlæge” til ckk@dengodetandlaege.dk.

Den Gode Tandlæge arbejder for, at alle i samfundet kan få råd til at gå til tandlægen. Vi tager et socialt ansvar og tager hånd om de ressourcesvage patienter, som ofte har et meget stort behandlingsbehov. Derudover hjælper vi patienten med sagsbehandlingen hos det offentlige.