Tandlæge på 32-37 timer/ugen søges til stor og velfungerende klinik i Odense

Tandlæge

Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 6. marts 2018

Da vores to unge tandlæger arbejder på deltid, har vi nu brug for en tandlæge mere til vores stabile patienter. Vi er en stor og velfungerende klinik med 5 tandlæger, 2 tandplejere, 6 klinikassistenter og 2 receptionister. Vores klinik har gennem 21 år haft samme adresse tæt på motorvejsafkørsel. Det er en klinik i forandring med delvist generationsskifte. Vi påskønner en uformel arbejdstone og et godt arbejdsmiljø. Klinikken er opdateret med moderne udstyr med bl.a.

  • 3-shapeTrios- scanner
  • reciproc - VDW endo,
  • OPG.
Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling.

Om dig

Du må gerne være en tandlæge med interesse, ambitioner og erfaring indenfor kirurgi. Derudover ønsker vi en serviceminded, fleksibel, omhyggelig og dygtig tandlæge. Vi ønsker en kollega med mod og lyst til at sætte sit præg på en ny æra for klinikken.

Om jobbet
I jobbet får du mulighed for at arbejde med alle typer af behandlinger fra generelle behandlinger til de mere komplicerede – kun dine kompetencer og interesser sætter grænserne. Vi tilbyder hjælp og støtte i det daglige. Vi er imødekommende med ønsker, efteruddannelse og udstyr. Samt er vi åbne overfor ændringer og nye tiltag. Stillingen er på 32-37 timer/ugen og til tiltrædelse 1/6 – 2018.

Kontakt

Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lene Collatz Christensen eller Anja Torntoft Jensen på telefon 66 176 414. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Kontaktdata

Hjemmeside

Se også