2 tandlæger søges til nybygget tandlægen.dk klinik i Thisted

Tandlæge

Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 8. februar 2018

Hos tandlægen.dk Thisted er vi under hastig udvikling. I vores nybyggede klinik med 12 XO-klinikrum kan vi tilbyde vores nye kollegaer at få ansvaret for cirka 2.000 patienter, som vi overtog i forbindelse med vores udvidelse. I jobbet får du mulighed for at arbejde med alle typer af behandlinger fra generelle behandlinger til de mere komplicerede – kun dine kompetencer og interesser sætter grænserne. Vi tilrettelægger arbejdet og din patientportefølje efter dine ønsker og behov.

Vi har pt to ledige fuldtidsstillinger, men har du behov for en reduceret arbejdstid, finder vi også en løsning på det.

Går dine interesse og kompetencer i retning af ledelse, så er der mulighed for at blive souschef på klinikken og indgå i kædens Next in Line program, der er målrettet de tandlæger, der på sigt kunne tænke sig at blive klinikejere.

Det får du også

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandpleje.

Vi deltager alle i fælles fagdage og i faggrupper på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige fællesskaber – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

På klinikken er vi fire tandlæger og to tandplejere. Derudover har vi tilknyttet kæbekirurg, tandtekniker og narkoselæge efter behov. Vores klinik er indrettet med de nyeste teknologiske løsninger, og vi sætter en ære i altid at være på forkant med udvikling i branchen.

Vil du høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte klinikejer Anne-Mette Holm på telefon 97 92 11 10.

Kontaktdata

Hjemmeside

Se også