Overtandlæge/specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, ved Kæbekirurgisk Afdeling K, Odense Universitetshospital

Overtandlæge

Fuld tid | Region Syddanmark | Offentlig - Region | Oprettet d. 16. januar 2018

En stilling som Overtandlæge/Specialtandlæge i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi er til besættelse pr. 1. maj 2018 eller efter nærmere aftale.

Vi tilbyder dig en spændende stilling i vores moderne kæbekirurgiske afdeling. Dit nye job giver dig den daglige gang på et af Danmarks største Universitetshospitaler, Odense Universitetshospital, under et mantra om patienten som vores første prioritet. Kæbekirurgisk afdeling K er en travl arbejdsplads med fokus på kvalitet i behandlingen, nytænkning, faglig udvikling og konsolidering af resultater. Vi prioriterer klinisk forskning højt og har PhD studerende og flere på vej. Vi er en højteknologisk afdeling som er i front på en lang række områder, herunder Virtuel planlægning og navigation i vores kirurgiske behandlinger og vi udfører højt specialiseret funktion i bla. Tværfaglig behandling af multitraumer, rekonstruktiv kirurgi efter cancer og åben kæbeledskirurgi. Vi har en positiv omgangstone med plads til både alvor og godt humør.

Dine opgaver vil tage udgangspunkt i en varierende hverdag med en naturlig blanding af opgaver indenfor Kæbekirurgisk behandling, herunder ortognatkirurgi, behandling af ansigtstraumer som en del af traumemodtagelse på level 1, ambulatoriearbejde, administrative opgaver m.m. Personlige ønsker om systematisk forskningsaktivitet kan evt. prioriteres.

Vi leder efter en kandidat med en baggrund som specialist i Tand-, Mund- og Kæbekirurgi, enkelt eller dobbeltuddannet. Du er god til at arbejde i teamfunktion, du fungerer godt i en omskiftelig hverdag hvor dine kompetencer kan være efterspurgt på forskellige pladser. Du er dygtig med hænderne, grundig og god til at tage en beslutning når det er nødvendigt. Desuden ser vi gerne at du har lidt eller nogen forskningserfaring. Du er interesseret i videnskabelig udvikling og faglig evidens som baggrund for de behandlinger du foretager. En god portion humor og en respektfyldt omgangstone er naturligt for dig.

Stillingen er på 37 timer (5 dage pr. uge) og med tilkaldevagt fra hjemmet med mulighed for afspadsering af optjente timer.

Hvis du kan identificere dig med ovenstående og har interesse i at blive en del af et progressivt team og ønsker at vide mere, kontakt da venligst Ledende Overtandlæge Torben Thygesen på +45 65 41 3477/3475 eller på mail: torben.thygesen@rsyd.dk

Ansøgningsfrist: Søndag den 11/3 2018. Samtaler afholdes den 20/3 2018, fra kl. 12.00