Dygtig tandlæge søges til Kolding

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 5. december 2017

GODT SMIL SØGER TANDLÆGE TIL KOLDING

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde. Vi udfører tandbehandling af en høj kvalitet til en fair pris. Vi har på nuværende tidspunkt 22 topmoderne tandlægeklinikker fordelt i landets større byer, og beskæftiger cirka 350 dygtige ansatte. Hver måned oplever Godt Smil en tilgang på over 3.500 nye patienter. På landsplan har Godt Smil klinikkerne over 150.000 regelmæssige tilfredse patienter. Vi har et unikt koncept som skaber stor værdi for patienterne.

Vores klinik i Kolding er centralt beliggende på Bredgade med gode parkeringsfaciliteter til både patienter og personale. Klinikken råder over 7 lyse og flotte behandlerrum, alt i digitalt udstyr, og har et tæt samarbejde med Tandprotesehuset (klinisk tandtekniker).

Teamet består i dag af 3 tandlæger, 4 tandplejere og 7 klinikassistenter. Vores mål er at have branchens højeste faglige ambitionsniveau. Af samme årsag prioriterer vi efterudannelse og faglig sparring på tværs af kæden.

Til klinikken søger vi en dygtig og kompetent tandlæge, som kan tiltræde i starten af år 2018. Der er tale om en fuldtidsstilling på 30 - 37 timer ugentligt.

FAKTA OM GODT SMIL

- Godt Smil beskæftiger i dag fere end 350 fagfolk med forskellige specialer

- Godt Smil har over 150.000 regelmæssige patienter i kartoteket

- Godt Smil har en årlig tilgang på over 40.000 nye patienter

- Godt Smil er blandt de klinikker med den højeste patienttilfredshed

- Godt Smil har sit eget dentallaboratorium i forbindelse med klinikken i Højbjerg

PERSONLIG PROFIL

- Du har en høj faglig standard og går aldrig på kompromis med kvaliteten

- Du har fokus på at give patienterne en god oplevelse på klinikken

- Du er en teamplayer som bidrager til et behageligt arbejdsmiljø

- Du prioriterer kontinuerlig efteruddannelse og faglig sparring

VI TILBYDER

En spændende og udviklende karriere i Danmarks største og førende tandlægekæde hvor fagligheden er i højsædet. Som tandlæge i et uformelt miljø, bliver du en central del af en værdidrevet klinik, der er præget af et tæt tværfagligt samarbejde. Hos Godt Smil har du som tandlæge mulighed for at påvirke de kommende beslutninger.

FAGLIGT TILBYDER VI

- Topmoderne klinik med det nyeste digitale udstyr

- En hverdag med spændende og udfordrende behandlingsbehov

- Et bredt netværk med faglig sparring og samvær

- Mulighed for at deltage i interne såvel som eksterne kurser

Send din ansøgning og dit CV i en e-mail mærket ”Tandlæge til Kolding” til arb@godtsmil.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Bjergegaard på telefon 28874914. For yderligere information om Godt Smil se vores hjemmeside www.godtsmil.dk.