Tandlæge søges til Brørup

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 4. december 2017

GODT SMIL SØGER TANDLÆGE TIL BRØRUP

SKAL DU MED PÅ HOLDET?

Godt Smil er Danmarks førende tandlægekæde. Vi udfører tandbehandling af en høj kvalitet til en fair pris. Vi har på nuværende tidspunkt 22 topmoderne tandlægeklinikker fordelt i landets større byer, og beskæftiger over 300 dygtige ansatte. Hver måned oplever Godt Smil en tilgang på over 3.500 nye patienter. På landsplan har Godt Smil klinikkerne over 150.000 regelmæssige tilfredse patienter. Vi har et unikt koncept som skaber stor værdi for patienterne.

Vores klinik i Brørup er beliggende på Magnolievej med gode parkeringsfaciliteter til både patienter og personale. Klinikken råder på nuværende tidspunkt over 3 lyse behandlerrum, men udvider i starten af 2018, hvorefter klinikken kommer til at råde over i alt 6 behandlerrum. Der er tale om en moderne klinik med alt i digitalt udstyr samt OP røntgen.Klinikken har hver måned en patienttilgang på over 100 nye patienter.

Klinikken blev i 1971 etableret af tandlæge Jørgen Rix, og er således en yderst veletableret klinik i Brørup. I 2004 overtog tandlæge Rikke Bjerregård klinikken, og valgte i 2017 at blive en del af Godt Smil. I dag består teamet af 2 tandlæger, 1 tandplejer og 4 klinikassistenter.

Til klinikken søger vi nu en dygtig og kompetent tandlæge, som kan tiltræde efter nærmere aftale. Der er tale om en fuldtidsstilling fordelt på en 4 eller 5 dages uge.

FAKTA OM GODT SMIL

- Godt Smil beskæftiger i dag fere end 300 fagfolk med forskellige specialer

- Godt Smil har over 150.000 regelmæssige patienter i kartoteket

- Godt Smil har en årlig tilgang på over 40.000 nye patienter

- Godt Smil er blandt de klinikker med den højeste patienttilfredshed

- Godt Smil har sit eget dentallaboratorium i forbindelse med klinikken i Højbjerg

PERSONLIG PROFIL

- Du har en høj faglig standard og går aldrig på kompromis med kvaliteten

- Du har fokus på at give patienterne en god oplevelse på klinikken

- Du er en teamplayer som bidrager til et behageligt arbejdsmiljø

- Du prioriterer kontinuerlig efteruddannelse og faglig sparring

VI TILBYDER

En spændende og udviklende karriere i Danmarks første og førende tandlægekæde hvor fagligheden er i højsædet. Som tandlæge i et uformelt miljø, bliver du en central del af en værdidrevet klinik, der er præget af et tæt tværfagligt samarbejde. Hos Godt Smil har du som tandlæge mulighed for at påvirke de kommende beslutninger.

FAGLIGT TILBYDER VI

- Topmoderne klinik med det nyeste digitale udstyr

- En hverdag med spændende og udfordrende behandlingsbehov

- Et bredt netværk med faglig sparring og samvær

- Mulighed for at deltage i interne såvel som eksterne kurser

Send din ansøgning og dit CV i en e-mail mærket ”Tandlæge til Brørup” til arb@godtsmil.dk. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Anders Bjergegaard på tlf. 28874914. For yderligere information om Godt Smil se vores hjemmeside www.godtsmil.dk.