Tandlæge søges til større klinik på sydsjælland

Tandlæge

Fuld tid | Region Sjælland | Privat praksis | Oprettet d. 4. december 2017

Tandlægehjørnet er en større klinik med 5 tandlæger i aldersfordelingen 25-47 år.

Vi er en klinik med fokus på sparring imellem behandlerne, er meget aktive i videreuddannelsesregi og udfører en bred vifte af tandbehandlinger inkl. en del kirurgi, implantologi, ortodonti, større protetiske rekonstruktioner mm.

Klinikken har et omdømme i lokalområdet, der gør, at vi har stor tilgang af nye patienter, og vi går op i at levere god kundeservice samt et produkt af høj kvalitet. Vi lever derudover efter mantraet, at folk skal behandles som vi selv ønsker at blive behandlet.

Vi har 6 behandlingsrum med røntgen på alle stole, og klinikken er udstyret med Trios Scanner, Digital OP, Laser mm. Klinikken går ligeledes med planer om yderligere udvidelse af klinikkapaciteten.

Vi er en socialt aktiv klinik der afholder flere arrangementer om året, og forsøger at holde en afslappet og uformel tone dagen igennem, hvor der også er plads til hinanden og andet end tænder.

Vi søger en ny tandlæge da en af vores tandlæger gennem 6 år desværre har valgt at forlade os for at prøve kræfter med livet som klinikejer i en by tættere på sin bopæl.

Stillingen er en veletableret fuldtidsstilling, som evt. kan fordeles på 4 dage hvis dette ønskes. Stillingen varetager p.t. en større del af klinikkens kirurgi, så en interesse for dette ville være at foretrække.

Vi søger en tandlæge der kan se sig selv have masser at lave, er interesseret i et længerevarende samarbejde og ønsker at være en del af vores fantastiske team.

Stillingen ønskes besat den 1. februar 2018.

Ansøgningsfrist fredag den 15. december kl 12.

Med venlig hilsen

Lars P. Knudsen og Simon Jacobsen

Tandlægehjørnet I/S

Valdemarsgade 19

4760 Vordingborg

www.sydtand.dk

Ansøgningerne sendes til: cheferne@sydtand.dk