Barselsvikar til Nordentas salgskontor

Klinikassistent

Vikariat | Region Midtjylland | Andet | Oprettet d. 11. oktober 2017

Vi søger en barselsvikar til vores salgskontor for forbrugsvarer i Hørning for perioden 1. januar til 31. juli 2018.

Er du jobsøgende klinikassistent eller tandplejer, har du her muligheden for at se dentalbranchen fra en anden side samt skabe en masse nye kontakter.

Lidt om os

Vores salgskontor modtager dagligt opkald fra hele branchen om alt fra produktspørgsmål til bestillinger og generel rådgivning. De fleste af dine kommende kolleger har en dental faglig baggrund som klinikassistent eller tandplejer, og vores afdeling er præget af godt humør og fællesskab.

Vores ønskeliste

Vi søger en kollega, der er god til at samarbejde, villig til at lære og har masser af gejst. Det er nødvendigt, at du kan tale og skrive dansk på et fornuftigt niveau, og har du til og med god talforståelse, er du godt på vej.

Vikariatet kræver ikke, at du har salgserfaring, da vi selv sørger for, at du får de rette redskaber samt uddannelse og hjælp til at løse opgaverne.

Du kan forvente

  • Glade kunder

  • Kolleger der hjælper dig til at blive bedre

  • Et firma med højt til loftet og en flad organisation

Sidder du og tænker, ”Det er lige mig”, så er det bare med at komme i gang. Du kan sende en kortfattet ansøgning og dit cv til ma@nordenta.dk eller kontakte os på 26 88 06 00, hvis du har spørgsmål til stillingen. Vi holder samtaler løbende.

Nordenta er Danmarks største totalleverandør af produkter og ydelser til tandklinikker. Vi leverer over 15.000 forskellige varenumre inden for forbrugsvarer, forskelligt udstyr og indretning samt det administrative IT-system al dente. Ligeledes har vi eget laboratorie samt en landsdækkende serviceafdeling og en stor kursusvirksomhed. Nordenta beskæftiger 100 medarbejdere fordelt på tre lokationer i Hørning, Silkeborg og Glostrup.

Kontaktdata