Klinikkoordinator til tandklinik i Ølstykke

Klinikassistent

Deltid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 10. oktober 2017

Har du lyst til en afvekslende stilling på en dynamisk tandklinik?

Tandlægerne Lisbeth Eldrup og Louise Jensen I/S er en moderne arbejdsplads i konstant udvikling. Klinikken er kendetegnet ved en seriøs, respektfuld og professionel holdning til patienterne, samt godt humør og en afslappet atmosfære.

Klinikken består af to tandlæger, en tandplejer og fire klinikassistenter.

Dine opgaver vil være mangfoldige. Først og fremmest bliver du ansvarlig for receptionen. Du vil være den, der har overblik over arbejdsdagens forløb, styrer klinikkens bookingsystem, varetager diverse kontorfunktioner og mindre administrative opgaver.

Stillingen er på 32 timer.

Vi arbejder aktivt for, at alle medarbejdere kan være stolte af at være en del af vores team, hvor faglighed, service, respekt og humor er nøgleord.

Vi er medlem af dinTANDLÆGE, hvorigennem vi bl.a. tilbyder et spændende videreuddannelsesprogram, faglige aktiviteter og en sundhedsforsikring.

Vi forventer at du tager ansvar og initiativ, er serviceminded, arbejder struktureret og at du har overblik og kan holde hovedet koldt. Du skal være uddannet klinikassistent, have regnskabsforståelse og være superbruger ved en PC. Karaktertræk som ærlighed, loyalitet og stabilitet betragter vi som en selvfølge og en nødvendighed.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, der skal sendes elektronisk til:

klinik@tdl-eldrup.dk samt nfh@cleverdent.dk.

Vi holder samtaler i uge 43.

Tandlægerne Lisbeth Eldrup og Louise Jensen

Bryggertorvet 16

3650 Ølstykke

Tlf. 47178211

www. tdl-eldrup.dk

Kontaktdata

klinik@tdl-eldrup.dk
nfh@cleverdent.dk
E-mail: klinik@tdl-eldrup.dk
Hjemmeside

Kontakt annoncøren på email