2 tandlæger til tandlægen.dk klinik i Vejen

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 9. oktober 2017

2 tandlæger til tandlægen.dk klinik i Vejen

Beliggende centralt i Region Syddanmark med et driftigt erhvervsliv, et veludviklet pasnings- og skolesystem og ungdomsuddannelser, et kæmpe sportscenter og dejlig natur, byder Vejen på mere end man lige tror.

www.boligvejen.dk/vi-valgte-vejen

tandlægen.dk Vejen er en stor, veldrevet og topprofessionel klinik med i alt 25 medarbejdere på

klinikken, heraf 7 tandlæger og 4 tandplejere.

Vi søger 2 stærke tandlægeprofiler fra 1.1.2018.

Profil 1.

Allround tandlæge med interesse i at indgå i vort implantatteam. Du må gerne have erfaring inden for kirurgi fra tidligere arbejde og være interesseret i at indgå i et udviklingsteam, hvor der er fokus på nye teknologier og opbygning af solid erfaringsbase sammen med de øvrige implantat-professionelle i tandlægen.dk.

Profil 2.

Allround tandlæge, gerne med en del års erfaring fra tilsvarende praksisarbejde, eventuelt med særlig interesse i parodontose.

Klinikken har en stor, loyal patientportefølje, og der er masser af arbejde for de nytilkommende.

Begge kandidater skal være omhyggelige, udviklingslystne, åbne og skal være indstillet på at arbejde i et kollektiv, hvor der er stor vægt på ”vores” patienter i stedet for ”mine”. Vi er et team med den fælles opgave at få alle behandlet på bedst mulig måde, også selvom det er hjælp til en kollega på et ubelejligt tidspunkt. Klinikken er kollektivt orienteret, med en direkte og munter tone i dagligdagen.

tandlægen.dk vokser hastigt i et landsdækkende kædesamarbejde, der i øjeblikket har 62 klinikker. Vores forretningsprofil er, at vi er den personlige tandlæge med et højt serviceniveau og en bred

professionel platform. Der er særdeles stærke kompetencer indenfor højteknologiske behandlingsformer, kosmetik, kirurgi og endodonti i partnerskabskæden.

Kom og mød os på klinikken eller kontakt Iben Rahbek-Borre på:

Tlf. 2177 0542 eller irb.vejen@tandlaegen.dk.

tandlaegen.dk vejen • Torvegade 16 • 6600 Vejen • vejen@tandlaegen.dk • +45 75 36 01 16

Kontaktdata

vejen@tandlaegen.dk
E-mail: vejen@tandlaegen.dk
Hjemmeside

Kontakt annoncøren på email