Erfaren og kvalitetsbevidst tandplejer til tandklinik på Amager

Tandplejer

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 8. august 2017

Veletableret tandklinik med fokus på gode patientoplevelser

Dragør Tandlægerne holder til i den charmerende gamle bydel i Dragør. På klinikken arbejder tre tandlæger, to tandplejere og fire klinikassistenter.

Vi udfører alle former for tandbehandlinger og sætter en ære i at etablere et tillidsfuldt forhold til vores patienter. Vi lægger stor vægt på at vores patienter får en smertefri, professionel og positiv oplevelse, når de besøger vores hyggelige klinik i Dragør.

Rutineret tandplejer med teamspirit

Da én af klinikkens nuværende tandplejer stopper, er vi på udkig efter en erfaren, kvalitetsbevidst og stabil tandplejer med minimum 5 års arbejdserfaring, der kan arbejde 33 – 35 timer om ugen.

Vi forventer, at du har et skarpt diagnostisk blik samt erfaring og lyst til at have paradontale behandlinger som et primært fokusområde. Herudover vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte undersøgelser, tandrensninger og individuel forebyggende behandlinger.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men samtidig kunne indgå i teams og være en del af vores gode kollegiale sammenhold, hvor vi alle giver en hånd med for at få klinikken til at fungere.

Som klinik sætter vi en ære i at rumme alle vores patienter, og derfor skal du som tandplejer kunne kommunikere med alle typer patienter og tilpasse behandlingen deres individuelle behov.

Deadline for ansøgere

Stillingen ønskes besat snarest. Vi gennemgår og indkalder løbende kandidater til samtale. Ansøgninger og CV bedes sendes til Tandlæge Lars Rossel på: reception@dragoertand.dk

Dragør Tandlægerne

Kongevejen 18

2791 Dragør

Kontaktdata

Klinikchef Lars Rossel
e-mail: reception@dragoertand.dk
E-mail: reception@dragoertand.dk
Hjemmeside

Kontakt annoncøren på email