Erfaren klinikassistent søges til Godt Smil Horsens & Vejle

Klinikassistent

Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 19. maj 2017

Til vores klinik i Horsens og Vejle søger vi hurtigst muligt en erfaren klinikassistent. Arbejdsopgaverne vil primært være at assistere til kirugiske behandlinger sammen med vores implantolog. I skal sammen arbejde 3 dage i Horsens og 2 dage i Vejle.

Vi lægger stor vægt på at patienten får en god tandlæge-oplevelse, og at vi selv er et godt arbejdsmiljø og prioriterer derfor en omsorgsfuld og uhøjtidelig atmosfære.

PERSONLIG PROFIL

Du opfattes som en flexibel, imødekommende og service-minded person, der samtidig er god kommunikativ

Dit arbejde vil primært være ved stolen, men kan også være i receptionen samt sterilisationen

Stillingen er 37 timer pr. uge fordelt mellem 7.15 og 18.30

Vi vægter følgende højt:

- Erfaring i faget – Uddelegeret arbejde samt kirugi

- Erfaring med Al-dente

Godt Smil Tandlægerne er Danmarks største og førende tandlægekæde. Vi udfører tandbehandlinger af høj kvalitet til en fair pris. Godt Smil består på nuværende tidspunkt af 19 topmoderne tandlægeklinikker fordelt i landets større byer, og beskæftiger ca. 300 dygtige ansatte. Hver måned oplever Godt Smil klinikkerne en tilgang på over 3.000 nye patienter.

Send din ansøgning og dit CV i en e-mail mærket ”KA Horsens” til stefan.patti@godtsmil.dk senest den 15. juni 2017. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Områdeansvarlig, Stefan Patti på telefon 27 83 75 54. For yderligere information om Godt Smil se vores hjemmeside www.godtsmil.dk.

Kontaktdata

stefan.patti@godtsmil.dk
E-mail: stefan.patti@godtsmil.dk

Kontakt annoncøren på email