ER DU TANDPLEJER OG SØGER NYE UDFORDRINGER

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 18. maj 2017

Så har vi måske jobbet til dig

Stillingen er både åben for nyuddannede, samt tandplejere med erhvervserfaring. Er du nyuddannet, har vi også mulighederne til at give dig en god start som tandplejer.

Pr. 1.8.2017 – eller efter aftale søger vi en selvstændig, fleksibel, engageret, kvalitetsbevidst og serviceminded tandplejer med godt humør, som har lyst til at blive en del af et velfungerende klinikteam. Vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø med en afslappet atmosfære. Vi sætter patienten i fokus og vi prioriterer højt fagligt niveau og løbende videreuddannelse og ugentlig teambuilding.

Stillingen er ca. 30-37 timer (afhængigt af erfaring) pr. uge.

Klinikken har gennem længere tid været i udvikling og har løbende tilgang af nye patienter og vi har derfor behov for endnu en tandplejer.

Stillingen indebærer selvstændig undersøgelse og behandling af eget klientel samt medvirken til mere komplekse behandlinger i teamsamarbejde. Ud over tandplejerens traditionelle fagområder er der mulighed for udøvelse af ukompliceret fyldningsterapi. Hvis du er presset på tiden kan en af klinikkens klinikassistenter assistere dig og klinikkens andre tandplejere i situationer med journaloptagelse, pocheregistrering, fyldningsterapi, og hjælper dig også med klargøring af unit/ skift til andet behandlingsrum.

Vi er en klinik bestående af tre tandlæger, tre tandplejere, fire klinikassistenter og to klinikassistentelever. Klinikken består af 6 behandlingsrum, har Dental Suite journalsystem, intra-orale kameraer, digital røntgen incl. OTP. Vi udfører alle former for tandbehandling i huset.

Er stillingen noget for dig, ser vi frem til at høre fra dig.

Kontaktdata

tina@tandlaegerneigug.dk
E-mail: tina@tandlaegerneigug.dk
Hjemmeside

Kontakt annoncøren på email