Ambitiøs og kvalitetsbevidst tandplejer til en veletableret Orto-Specialtandlæge klinik i Hellerup

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 18. maj 2017

Vi søger en ambitiøs og dygtig tandplejer 3-4 dage om ugen til en nyoprettet stilling.

Klinikken er en specialtandlægeklinik for ortodonti og kæbekirurgi. Vores ny medarbejder skal indgå i orto teamet, som består af en specialtandlæge, en tandplejer, fire klinikassistenter og en elev.

Vi tilbyder alle former for orto-behandlinger fra fast bøjle til Invisalign og vi behandler både børn og voksen. Klinikken er fuldt digitaliseret med bl.a. intraoralscanner, 3D-printer og CBCT-røntgen.

Vi lægger vægt på, at vores patienter får en positiv og professionel oplevelse, og vi nyder alle de smukke og glade smil som vi ”designer” og producerer.

Du skal kunne arbejde selvstændigt, men samtidig kunne indgå i teams og være en del af vores gode kollegiale sammenhold, hvor vi alle giver en hånd med for at få klinikken til at fungere. Orto-erfaring er ikke en forudsætning, da vi med glæde vil oplære dig til at blive en dygtig orto-tandplejer.

Vi kan tilbyde en spændende arbejdsplads hvor der er rig mulighed for at lære alle aspekter inden for ortodontiske behandlinger. Derudover vil du indgå i et team af rutinerede og glade kollegaer.

Yderligere info finder du på: www.becktor.dk

Ansøgningsfrist.
Stillingen ønskes besat snarest. Vi indkalder løbende til samtaler. Ansøgninger og CV sendes til Specialtandlæge Karin Becktor: karin@becktor.dk

Deadline er d. 31. maj 2017

Kontaktdata

karin@becktor.dk
E-mail: karin@becktor.dk
Hjemmeside

Kontakt annoncøren på email