Klinikassistent til Godt Smil servicecenter i Horsens

Klinikassistent

Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 16. maj 2017

Vi er i en rivende udvikling og søger derfor endnu en klinikassistent til vores servicecenter i Godt Smil.

Godt Smils servicecenter hjælper alle klinikker i Godt Smil med bookning af patienter. Vi mangler DIG til at besvare henvendelser fra nuværende og potentielle patienter, og sørge for, at de får en tid på den klinik, der passer patienten bedst. Vores servicecenters fornemmeste opgave er derfor at servicere alle vores klinikker - og give vores patienter den bedste service.

Du får 12 dygtige og topengagerede kolleger i Servicecenteret. Geografisk er vi fordelt på to lokationer, hvoraf den ene ligger i Odense og den anden i Horsens. Dit arbejde skal udføres fra vores kontor i Horsens.

DINE ARBEJDSOPGAVER VIL BLIVE:

• Telefonpasning og bookninger af tider i al dente

• Faglig rådgivning til alle Godt Smils patienter

• Forefaldende opgaver, hvor der er behov

PERSONLIG PROFIL

Vi søger en serviceminded og fleksibel kollega. Du er uddannet klinikassistent, samt har kendskab til al dente. Det forventes, at du altid har fokus på at give patienterne en professionel og god oplevelse. Vi vil give vores patienter landets bedste service! Du er en teamplayer der samarbejder, og du bidrager til et behageligt arbejdsmiljø, hvor der er tid og lyst til at give en kollega en hjælpende hånd. Du prioriterer sparring højt, kan lide at udvikle dig og deltager gerne i både interne og eksterne kurser. En travl dag er en god dag, som motiverer dig til at arbejde effektivt og stadig holde humøret højt.

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge med ansættelse snarest.

Send din ansøgning samt dit CV i en e-mail mærket ”Klinikassistent til Servicecenteret” til callcenter@godtsmil.dk hurtigst muligt – samtaler holdes løbende. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Servicecenter-ansvarlig, Thomas Trøjborg på telefon 27 77 89 51.

For yderligere information om Godt Smil kan du besøge vores hjemmeside www.godtsmil.dk.