Jobopslag

Tandlæge søges til Godt Smil Risskov og Aarhus C

Tandlæge | Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 21-11-2023

Vil du også nyde godt af fordelene ved at være tandlæge hos Danmarks førende tandlægekæde?

Nu præsenteres en enestående mulighed for at arbejde hos Godt Smil Risskov og også i en periode for Godt Smil Aarhus C, hvilket giver dig en unik chance for at opleve de to forskellige klinikker. Dette åbner op for en bred vifte af arbejdsmæssige udfordringer og erfaringer. Som en del af begge klinikker bliver du en integreret del af to energiske og uformelle arbejdsmiljøer. Dette giver ikke kun mulighed for at samarbejde tæt med forskellige teams, men også for at danne et bredt netværk inden for tandlægefaget.

Aarhus C klinikken er en travl praksis med 8 stole og over 15.000 patienter, mange af dem loyale gennem mange år. Klinikken, der åbnede i nye lokaler i januar 2022 er med det nyeste udstyr og beliggende kun 150 meter fra Salling, lige overfor Scandic i Østergade. Parkering er ikke inkluderet i ansættelsen, da klinikken ikke har egne parkeringspladser til rådighed. Vi har et dedikeret team bestående af 8 tandlæger, 6 tandplejere og en meget kompetent KA-gruppe, der alle sætter høje krav til hinanden i hverdagen.

Risskov klinikken er en top moderne tandlægeklinik med et stort patientinflow, Klinikken er fra 2019 og ligger tæt på Vericenteret, har fri parkering med nummerplade tilknyttet. I 2023 blev klinikken kåret som årets Godt Smil klinik, dette blandt andet grundet medarbejdernes professionalisme, samarbejde og passion for at levere fremragende service. Vi har et fantastisk team bestående af 4 tandlæger, 4 tandplejere og en skøn og velfungerende KA-gruppe.der alle arbejder ud fra, at arbejdsmiljøet skal være i top. Stillingen er til en start på 37 timer om ugen med opstart d. 2/1-24.

Se hele stillingsopslaget i link.