Tandlæge – fast stilling med attraktive vilkår til klinik i Odense og Bogense

Tandlæge

Deltid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 13. marts 2023

Kunne du tænke dig at have en varieret dag, med en fyldt aftalebog og mange loyale patienter? Være på klinikker, hvor du kan koncentrere dig om dine patienter og dét at være tandlæge? Arbejde på moderne klinikker med mulighed for løbende efteruddannelse, hvor faglighed og patienter er i fokus?

Så er du vores nye tandlæge. Del- eller fuldtid?
Vi er fleksible og ønsker at skabe en god balance mellem arbejds- og privatliv og er lydhøre ift. dine ønsker til arbejdstid og timetal. Om det skal være fuld- eller deltid – det finder vi ud af.

Om dig

Vi søger en kvalitetsbevidst, omhyggelig og selvstændig arbejdende tandlæge med hænderne ”skruet” rigtigt på og som har fokus på at give patienterne en god, fair og tryg behandling. Lyst til at byde ind med sparring, er faglig dygtig, selvkritisk, kollegial, social, sød og smilende overfor patienter såvel som kollegaer. Lyst til at bidrage til klinikkens videreudvikling.


Om os
Du vil indgå i et stærkt behandlerteam med både tandlæger og tandplejere, hvor samarbejde og sparring er en vigtig del af hverdagen. Klinikkens assistenter er meget erfarne og kender klinikkerne og vores patienter, gennem mange år. Klinikkernes gode omdømme afspejles i fyldte aftalebøger med spændende behandlinger af eksisterende og nye patienter. Teamet er velfungerende, hvor der tages ansvar og løftes i flok. Vi har fokus på fællesskabet og vægter det faglige og sociale højt. Det er vigtigt for os som team, at hverdagen er præget af et tæt tværfagligt samarbejde i et uformelt og humørfyldt miljø, hvor vi altid kan regne med hinandens hjælp. Klinikkerne tilbyder naturligvis alt indenfor almindeligt tandlægearbejde, men vi følger godt med mht. ny teknologi, materialer og kurser. Det er vigtigt for os, at vi hele tiden udvikler os og får ny viden, så vi kan give vores patienter den bedst mulige behandling, som skal være en smertefri, professionel og positiv oplevelse. Har du interesse eller erfaring med kirurgi, så er vi også specialiseret i at lave implantatbehandlinger og har det nyeste indenfor røntgen og scanningsudstyr herunder en 3D scanner, mv. og så anvender vi Dental Suite journalsystem. Har du kendskab hertil, er det en fordel, men ellers står vi klar til at lære fra os.

Attraktiv løn og arbejdsvilkår som lægger op til et længerevarende samarbejde. Tiltrædelse: Snarest - men vi venter gerne på rette medarbejder. Send din ansøgning til: info@bogensetand.dk

Kontaktdata

E-mail: info@bogensetand.dk Hjemmeside: albanigadetand.dk eller bogensetand.dk