Vil du være klinikejer?

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 23. januar 2023

Kære kollega. Overvejer du selv at komme for enden af rorpinden? At overtage din egen uafhængige tandklinik? Skal det være en veldreven klinik med dejligt personale? Sætter du pris på patienter, som er fornuftige og følger dine vejledninger? Er du omhyggelig og glad for tandlægefaget? Hvis du kan svare ja til ovenstående,- så læs med her:

Der er tale om en mellemstor klinik i Aarhus-området med mange patienter og søde kollegaer. Vi har alle 3 faggrupper repræsenteret hos os. Jeg leder efter en dygtig og sympatisk tandlæge, som er glad for sit fag. Jeg kan stå inde for en veldreven klinik med stort potentiale og styr på tingene.

Jeg er åben overfor forskellige muligheder, så processen kan afpasses efter dine ønsker. Jeg har som sådan ikke noget hastværk i selv at holde op og kunne evt. godt tænke mig at fortsætte på deltid som assistent i en periode. Men jeg vil gerne have en fast aftale på plads vedr. overdragelse. På den måde kan klinikken gives videre i god stil, og patienterne vil opleve tryghed ved den nye model.

Så kære kollega,- er du fagligt velfunderet, sympatisk og har lyst til at høre mere, er du velkommen til at kontakte mig. Så kan vi tage en snak. Naturligvis i gensidig fuld diskretion.

Send mig en mail med dit CV samt nogle ord om dine ønsker og overvejelser samt din nuværende situation, så vil jeg kontakte dig. Jeg svarer på de henvendelser, som indeholder både CV samt nogle tanker om dine ønsker og prioriteter. Disse må skrives direkte ind i mailen, da der desværre ikke kan vedlægges filer i dentaljobs svarmuligheder.