Engageret tandplejer søges i Nordjylland

Tandplejer

Deltid, Fuld tid | Region Nordjylland | Privat praksis | Oprettet d. 23. januar 2023

Har du lyst til en spændende stilling som tandplejer i Aabybro?

Klinikken er en topmoderne klinik beliggende i Aabybro med nem adgang fra Vendsyssel og Aalborg. Hos Tandland har patienttilfredshed og faglig kompetence stort fokus, og vi gør os umage med at tilsikre at alle patienter får en god oplevelse på klinikken.

Vi lægger derfor vægt på personlig rådgivning og grundig vejledning. Vi tilbyder alle former for behandling, og vi går ikke på kompromis med kvaliteten. Vi sørger for at være fagligt opdaterede, så vi altid kan tilbyde patienterne den optimale behandling.

Klinikken består af 3 tandplejere, tandlæger og 5 klinikassistenter. Vi tilbyder en stilling på 30-35 timer med tiltrædelse snarest muligt.

Du vil få ansvaret for:

Anamnese og profylakse

Paradentose behandlinger

Samarbejde med dine kolleger

Henvisninger af behandlinger

Patienttilfredshed

Vi forventer, at du er fagligt engageret, arbejder selvstændigt, har godt humør og empati i mødet med patienterne og er en god holdspiller. Vi lægger stor vægt på udvikling af den enkelte medarbejders faglige kompetencer, og vil støtte op med relevant uddannelse.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning snarest muligt, der skal sendes til nielsfholm@gmail.com . Du er også velkommen til at ringe på 60 21 95 44. Vi holder løbende samtaler.