Er en fyldt aftalebog og gode trofaste patienter noget for dig?

Tandplejer

Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 19. september 2022

Er du en ambitiøs tandplejer? Er du eminent til diagnostik, forebyggelse og PA?

Har du let til smil, og sætter du - ikke mindst - pris på en fyldt aftalebog?

Så send os et par ord - hurtigst muligt.

tandlægen.dk Hedensted søger en dygtig tandplejer til vores velfungerende team.

Vi er en moderne klinik, der prioriterer tværfagligt samarbejde højt. Hverdagen er travl med en meget bred vifte af patienter, og vi tilbyder behandling til både børn og voksne. Vi udvikler os løbende, og er i front på både behandlings- og forebyggelsessiden.

Teamet består i dag af 6 tandlæger, 3 tandplejere, 6 klinikassistenter, 1 klinikassistentelev samt en souschef og to receptionister.

Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Tandplejerfunktionen bliver netop prioriteret højt i kæden og bliver set som en fast del af behandlergruppen, og alle behandlere tilbydes desuden lupbriller. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikrer, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god behandling.


Om dig og jobbet
Du har gerne nogle års erfaring, er engageret og ambitiøs med dit fag. Du er positiv og bidragende, både fagligt og kollegialt - også når vi har travlt. Du trives i og har interesse for dialogen med dine patienter. Du starter med en booket aftalebog og vil arbejde med både med børn og voksne.

En af vores dygtige tandplejere går på efterløn. Hun vil meget gerne dele sin passion for og erfaring med faget. Der vil derfor være mulighed for supervision og faglig sparring såfremt dette har interesse.

Stillingen er på 30 timer fordelt på 4 dage.

Kontakt
Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Anne Steenbjerg på ap.hedensted@tandlaegen.dk eller 75 89 13 00.

Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.tandlægen.dk vil være Danmarks fagligt stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.

Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglig sparring, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag mere end 50 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.
Læs mere på tandlægen.dk og tandlægen.dk/Group.

Kontaktdata

Se også