Teamleder til Evident Tandlægerne Dragør

Klinikassistent

Deltid, Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 8. januar 2020

Teamleder med overblik og erfaring søges til Evident Tandlægerne i Dragør

Til Dragørs største tandlægeklinik søger vi en teamleder, der sammen med den tandlægefaglige chef, har ansvaret for den daglige drift.

Som teamleder bliver du en nøgleperson på klinikken. Du får personaleansvaret for hele klinikken som består af vores dygtige behandlerteam på 3 tandlæger, 2 tandplejere og 3 klinikassistenter. Du lægger arbejdsplanen, leder og fordeler arbejdet i det daglige, er en stærk drivkraft bag at fylde og styre vores behandleres aftalebøger – og har i det hele taget ansvaret for, at klinikken er et dejligt sted at være for både patienter og medarbejdere.

Forventninger til dig

Du har en uddannelse og erfaring som klinikassistent, men faktisk er du dygtigere til at lede og drive klinik med udgangspunkt i receptionen. Du er forretningsorienteret, målrettet, en stærk kommunikator, trænet i at afholde klinikmøder, og passioneret når det handler om gode patientoplevelser. Du har tillige et godt overblik, god til planlægning, og kan læse og forstå budgetter og nøgletal.

Vi tilbyder

Hos Evident Tandlægerne Dragør får du mulighed for at arbejde selvstændig og tage ansvar i hverdagen. Du vil få et tæt samarbejde med den tandlægefaglige chef. Evident Tandlægerne i Dragør fungerer også som henvisningspraksis, hvor der foretages mange specialiserede behandlinger.

Klinikken arbejder med DentalSuite.

Evident Tandlægerne er også en del af kæden Dentconnect. Det betyder masser af spændende udviklings- og karrieremuligheder for dig, i en professionel og ambitiøs virksomhed med flere klinikker og med internationale forgreninger.

Stillingen er på 30-37 timer ugentligt i gennemsnit.

Start gerne 1. marts 2020.

Er du klar?

Send din ansøgning til vores HR-afdeling på h.wuust@dentconnect.eu

Har du ellers spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Operational Manager Janne Svensson på mobil 3163 0600

For yderligere informationer om Evident Tandlægerne, se vores hjemmeside www.etand.dk