Tandlæge til topmoderne klinik i Randers

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 29. november 2019

Den Gode Tandlæge søger en dygtig tandlæge til en stilling på 20 – 37 timer om ugen med opstart 1/2/2020, eller efter aftale.

Den Gode Tandlæge arbejder for, at alle i samfundet kan få råd til at gå til tandlægen. Vi tager et socialt ansvar og tager hånd om de ressourcesvage patienter, som vi hjælper med sagsbehandlingen hos det offentlige. Som klinik har vi en solid patientbase og oplever en patienttilgang med ca. 50 nye patienter om ugen, og vi har derfor meget travlt.

Vi kan derfor tilbyde en fuld aftalebog fra første dag, du starter hos os, med masser af alsidige og spændende arbejdsopgaver. Vi kan derudover tilbyde:

- Solid faglig sparring omkring behandlingerne.

- Attraktiv kursusplan, med fokus på at udvikle dine faglige kompetencer.

- Attraktiv løn efter dine kvalifikationer.

- Egen gratis parkeringsplads til ansatte og patienter. Klinikken ligger 2 minutter fra motorvejsafkørsel Randers Nord.

- Lækre, nye og moderne faciliteter i lyse, nyrenoverede lokaler.

Som tandlæge hos os er det vigtigt, at du er ærlig og samvittighedsfuld i patientforløbet, og forstår at du hos os ikke arbejder som sælger. Vi udfører kun velindicerede behandlinger af høj kvalitet og æstetik.

Hos os vil du komme til at udføre alle former for behandlinger - dog har vi en kæbekirurg tilknyttet, som tager sig af de komplekse kirurgiske behandlinger.

I patientrelationen er det for os vigtigt, at du udstråler varme, har empati, samt er dygtig til at informere patienterne om den nødvendige forestående behandling. Du skal ligeledes have et roligt sind og være god til at berolige og håndtere patienter med tandlægeskræk.

Ønsker du at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Christoffer Kelm Kjeldgaard på telefon 86 86 50 50.

Send din ansøgning mærket ”Ansøgning, tandlæge” til randers@dengodetandlaege.dk.

Den Gode Tandlæge består i dag af et team af 3 tandlæger, 1 kæbekirurg, 4 klinikassistenter og en receptionist, som har til huse i 500 kvm store, lyse lokaler indrettet med 7 behandlerrum + stor steril og personalestue. Du kan læse mere om Den Gode Tandlæge på https://dengodetandlaege.dk.