Ærø søger tandlæge eller tandlægepar til vores skønt beliggende klinik

Tandlæge

Fuld tid | Region Syddanmark | Privat praksis | Oprettet d. 6. september 2019

På Ærø er der ingen stress og jag, men et imødekommende og trygt fællesskab i rolige og rekreative omgivelser, gode skoler og fritidsmuligheder, historiske rammer og unik natur. Vi søger en fagligt dygtig tandlæge med fokus på det menneskelige, som kan se muligheder på Ærø. Vi hjælper gerne med at skabe kontakt til erhvervsmuligheder/bolig samt børneinstitutioner m.m. Se mere på ærø.dk og tandlægen.dk/aeroe. Vi glæder os til at høre fra dig!

Er du blevet nysgerrig på Ærø og vores klinikliv her på øen, så vil vi gerne invitere dig på et besøg. Ser du dig selv som egnet kandidat, så lad os høre fra dig. Vi vil nemlig gerne invitere dig og din eventuelle familie på et weekend ophold, så du har god tid til både at besøge vores klinik og se dig omkring på øen.

Vi tilbyder:

 • En udfordrende stilling, der indeholder hele det tandlægefaglige spektrum, på en klinik der dagligt behandler patienter fra 0-100 år
 • En solid kollegagruppe med mange års anciennitet og godt samarbejde der vægter omhyggelighed og faglighed over omsætning
 • Større behandlinger indenfor protetik, fast og aftagelig, samt parodontoses behandlinger i samarbejde med tandplejer
 • Mulighed for særligt fokus på f.eks. endodonti
 • En tillidsfuld og loyal patientgruppe med et nært og personligt forhold til den enkelte patient
 • Mulighed for individuelle arbejdstider
 • Klinikken har eksisteret siden 2004. Den 1. september 2017 er vi overgået til tandlægen.dk med en ny, ung ledelse
 • En unik geografisk placering i naturskønne og historiske omgivelser
 • Start hurtigst muligt.

  Faglighed og fællesskab Som en del af tandlægen.dk sætter vi den enkeltes faglige udvikling meget højt. Sammen med dig vil vi planlægge kurser og efteruddannelser, som gør dig i stand til at specialisere dig og sikre, at dine kompetencer er tidssvarende og møder fremtidens krav til god tandbehandling. Vi deltager i faglige fællesskaber på tværs af klinikker i kæden. Har du et særligt område, der har din interesse, finder vi den faggruppe, der passer til netop dig. Med mere end 800 kollegaer er der mulighed for både sociale og faglige arrangementer – det er kun op til dig at gribe mulighederne.

  Kontakt
  Hvis du synes, at ovenstående lyder interessant og ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte tandlæge og klinikejer Cecilie Clausen på telefon 62 52 15 76. Jobbet søges via ”Ansøg” feltet hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.


tandlægen.dk vil være Danmarks fagligst stærkeste kæde, der sikrer danskerne den bedste tandsundhed i Norden.
Som en kæde i vækst med høje faglige ambitioner ønsker vi at tiltrække og fastholde branchens dygtigste medarbejdere ved at tilbyde udvikling, faglige fællesskaber, et godt arbejdsmiljø og mulighed for specialisering.

Der er i dag 57 klinikker i tandlægen.dk og over 800 ansatte.

Læs mere på tandlægen.dk