Kvalitetsbevidst, dygtig og omgængelig tandlæge søges til deltidsstilling i travl praksis, Tandklinikken Ågade, Hadsten.

Tandlæge

Deltid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 12. august 2019

Kvalitetsbevidst, dygtig og omgængelig tandlæge søges til deltidsstilling i travl praksis,

Tandklinikken Ågade, Hadsten.

Vi tilbyder en deltidsstilling til en dygtig og engageret tandlæge snarest.

Stillingen vil være på 21 timer om ugen, timerne kan efter aftale fordeles på man-, tirs-, tors- eller fredage. På sigt kan der være mulighed for, at stillingen kan udbygges med yderligere timer.

Vi søger en kollega, der vil indgå i vores team af 3 andre tandlæger, 2 tandplejere og 5 klinikassistenter. Vi vægter godt humør og høj faglighed højt. Du skal være positiv og fleksibel, være god til at omgås patienterne, som vi mener, fortjener opmærksomhed og omsorg i deres henvendelser til os. Vi lægger vægt på, at du går til patienter og kollegaer med et smil på læben og kan lide at arbejde med mennesker. Du kommer til at indgå i et team, hvor samarbejde og faglig sparring med dine kollegaer vægtes højt.

Tandklinikken Ågade er en selvstændig tandklinik. Vi er stiftet under mottoet ”Tillid, tryghed og sunde tænder” i 2014. Vi har løbende udvidet personalegruppen pga. stor patienttilgang og beskæftiger i dag 12 daglige medarbejdere.

Vi tilstræber en høj faglig, etisk korrekt tilgang til behandlingen af vores patienter.

Vi varetager de fleste af tandlægefagets opgaver, implantatbehandlinger i samarbejde med ekstern kirurg.

Vores klinik er indrettet i moderne og skønne lokaler i Hadsten centrum, tæt på bus- og togstation. Vi arbejder med Dental Suite journalsystem. Du kan se mere om vores team på: www.tandklinikkenaagade.dk.

Lyder ovenstående som noget for dig, hører vi gerne fra dig.

Der er ansøgningsfrist til stillingen den 10. september 2019, ansættelsessamtaler afholdes løbende.

Ansøgningen sendes til hojo@youmail.dk og stiles til klinikejer Hanne Lillelund.