Vi har plads til dig på vores klinik – har du selv patienterne?

Tandlæge

Fuld tid | Region Midtjylland | Privat praksis | Oprettet d. 12. august 2019

Vores klinik ligger midt i Aarhus centrum nær ved bus og tog, og vi har fået stolekapacitet til endnu en tandlægekollega.
Derfor: Hvis du selv har patienter med, kan vi tilbyde dig ideelle klinikfaciliteter.

Klinikken har samlet plads til 4 tandlæger, 2 tandplejere og et antal klinikassistenter – lige nu 5.

Vi tilbyder alle former for tandbehandling på et bredt patientgrundlag. Vi laver også mange avancerede behandlinger – bl.a. større rekonstruktioner i porcelæn og metalkeramik - også på implantater indsat af specialist – denne type rekonstruktioner er en af vores spidskompetencer.

Derudover kan vi tilbyde patienterne alle former for kirurgisk tandbehandling inkl. anvancerede parodontitis-behandlinger. Det skyldes, at klinikken har tilknyttet en specialtandlæge i kirurgi.

Vi har endvidere tilknyttet en specialtandlæge i orthodonti, som giver os mulighed for at tilbyde tandregulering til voksenpatienter.

Vi er kendte for at lægge stor vægt på forebyggelse og intensiv behandling af parodontitis, og vi vægter høj faglighed og engagement som det vigtigste på vores klinik.

For os er det derudover særdeles vigtigt, at vores medarbejdere udviser empati og fremtræder tillidsvækkende over for vores mange trofaste patienter.

Vi synes selv, at vi har opbygget et godt klinikmiljø for alle medarbejdere, som ubetinget udviser et positivt kollegialt samvær. Det er vigtigt, at vores nye kollega passer ind i dette miljø.

Klinikkerne er indrettet med den nyeste teknologi med digital røntgen og tilhørende digitale løsninger, og vi anvender naturligvis kun de bedste materialer.

Kunne du tænke dig at være sammen med os i din hverdag, kan du sende os en mail (billetmærke)