Vi mangler 1-2 storsmilende klinikassistenter til moderne klinik i City

Klinikassistent

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 12. august 2019

Vi søger 1-2 friske humørbomber, arbejdsheste, stabile, udadvendte og smilende klinikassistenter, der som os, har øje for smukke smil.

Du har mod på at arbejde på en topmoderne tandklinik med 5 stole, 3 tandlæger og 1 tandplejer.

Vi har stor fokus på kosmetisk tandbehandling, facader og kroner, samt digital tandbehandling ved TRIOS fra 3SHAPE, CEREC, digital røntgen og intra-oral video, operationer og implantat-behandlinger.

Vi ønsker derfor 1-2 kosmetisk orienterede klinikassistenter, der vil arbejde på en nyindrettet klinik og samtidig har mod på vores tandblegninger.

Det er en fordel, hvis du har god EDB-erfaring og gerne har arbejdet med DETALSUITE, men ellers er vi flinke til at efteruddanne dig og give dig de fornødne kompetencer.

Klinikken ligger tæt på NYHAVN, på hjørneejendommen til Bredgade i den RIGTIGE ende af Palægade og kun 2 minutter fra Metroen, så mere centralt bliver det næppe.

Er du kundeorienteret med et glimt i øjet og ikke bange for at tage fat, så send os et par linjer om Dig selv til – eller ret hurtig henvendelse til os på cb@nicesmile.dk - da vi faktisk allerede gerne vil bruge én allerede fra UGE 31!!

Løn efter overenskomst med genforhandling efter 3 måneders ansættelse (og ellers er vi MEGET forhandlingsvenlige til de rigtige :-) )