Er du vores nye klinikassistent?

Klinikassistent

Fuld tid | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 6. juni 2019

Er du vores nye klinikassistent? Vi søger en energisk, positiv og udadvendt
klinikassistent til SMíLEDESíGNS signaturklinik i indre København.

Om SMíLEDESíGNS
SMíLEDESíGNS er en af landets førende klinikker, hvor vi tilbyder kosmetisk tandretning af højeste kvalitet.
Vores vigtigste målsætning og ambition er, at give flere mennesker et skønt smil uden bekymringer, hvor kvalitet, service og indsigt i kundens behov er nøgleord for den måde, vi driver vores virksomhed på.

Vores primære arbejde omhandler kosmetisk tandretning med Invisalign. I Danmark har SMíLEDESíGNS allerede igangsat over 1000 behandlinger med Invisalign. På denne baggrund er SMíLEDESíGNS også branchens og landets hurtigst voksende virksomhed.

Om dig
Du skal elske at arbejde i et energisk team, hvor tingene går stærkt. Du skal have et godt overblik, så du altid er parat til at træde til, der hvor der er brug for dig.
Du skal være en del af SMíLEDESíGNS’ ansigt udad til og skal derfor være smilende og yderst serviceminded.
Du skal være professionel omkring din omgang med vores kunder og du skal altid have overskud til kunder såvel som til dine kollegaer. Vi forventer, at du altid møder glad på arbejde, er frisk på at tage opgaver til dig, er fleksibel og at du bidrager til vores i forvejen topmotiverede personale. Du skal forstå, at du er en vigtig del af vores team og derfor forventer vi, at du er klar til at yde en stor indsats for vores team.


Vi vil rigtig gerne have dig på fuldtid men vi vil hellere have, at vi får den helt rigtige person og så finder vi ud af resten.
Lønniveau afhænger af kvalifikationer men forventes som start at være på kr. 25.000-28.000 for fuldtid. Vi påskønner og belønner altid initiativrige og energiske medarbejdere, der gør en forskel.

Er du vores nye kollega?

Er du vores nye kollega?
Hvis ovenstående lyder som et godt match for dig, så kan vi tilbyde et job, som bliver spændende og alsidigt. Du må gerne være nyuddannet, så længe du er
realistisk omkring dit ambitionsniveau og er helt sikker på, at du kan indfri vores forventninger.
Kan du se dig selv sammen med os i mange år frem, så glæder vi os til at indlede et fantastisk samarbejde.


Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Charlotte Brandgaard på charlotte@smiledesigns.dk
Kun ansøgninger indeholdende CV og foto tages i betragtning.
Kontaktdata