Tandplejer vikariat med muligheder

Tandplejer

Vikariat | Region Hovedstaden | Privat praksis | Oprettet d. 14. maj 2019

Da en af vores 3 dygtige tandplejere skal på barsel, søger vi hendes afløser pr. 1. august 2019 eller før hvis muligt.

Stillingen er en godt indarbejdet tandplejerstilling på 34 timer pr. uge med mulighed for supplerende timetal, og aftalebogen er fuld. Hvis samarbejdet er godt vil der være mulighed for fastansættelse efter vikariatet, da vi er i gang med en større renovering og udvidelse af vores klinik.

Vi er et stort tandlægecenter i Bagsværd lige ved S- stationen, med 20 medarbejdere, der pr. 1. februar 2016 blev en del af Danmarks nye, hurtigt voksende tandlægekæde tandlægen.dk.

Vi har en veldefineret personalepolitik og en på alle måder velfungerende gruppe, hvor alle tager et ansvar for, at vi har en god arbejdsplads, og hvor alle har deres personlige assignment.

Vi har en fuldt moderne klinik med alle moderne hjælpemidler, herunder Cone Beam 3D CT scanner, panorama m.m. Vi bruger Dental suite. Vi har oparbejdet en henvisningsfunktion, hvor vi idag modtager mange henvisninger fra vores kolleger til bl.a. implantater og kirurgi, endodonti, samt PA-behandlinger. Du kan læse nærmere om os på vore hjemmesider: www.tandlaegen.dk og vælg Bagsværd.

Vores nye tandplejer indgår i et behandlerteam på 7, hvor vi ved månedlige møder afstikker klinikkens faglige retning og tiltag, og diskuterer væsentlige beslutninger. Du tilbydes en konkurrencedygtig løn bestående af fast løn + provision.

Vores krav til dig er, at du har min. 2 års praktisk erfaring, har lyst og vilje til en både faglig og social indsats, og har ambitioner om at udvikle dig løbende.

Modsvarer ovenstående dine ambitioner og lyst, så send din ansøgning til:

Souschef, Sanne Meyer

Tandlægen.dk Bagsværd

Bagsværd Hovedgade 99.1

mail: sm.bagsvaerd@tandlaegen.dk