Tandlæger til Center for Tandpleje

Tandlæge

Deltid, Fuld tid | Region Syddanmark | Offentlig - Kommune | Oprettet d. 12. februar 2019

Er du tandlæge, og vil du bidrage til at styrke tandsundhed blandt Odenses børn og unge?


Center for Tandpleje søger dygtige og motiverede tandlæger, der som os brænder for at gøre en forskel og skabe resultater for tandsundhed for børn og unge. Du har erfaring fra en lignende stilling, eller du er måske nyuddannet tandlæge med mod på at udvikle dig i et fagligt stærkt miljø med stor variation i opgaverne.


Bliv en del af Center for Tandpleje i Odense

Center for Tandpleje består af Børn- og Ungetandplejen, Tandreguleringscenter Fyn samt Special- og Omsorgstandplejen, og vi er i alt 160 medarbejdere, som samarbejder og udvikler os med hinanden. Vores tværfaglige samarbejde sikrer, at vi altid er mange kompetencer, der kan løfte opgaverne og dermed yde den bedste service for borgerne. Arbejdet på tværs af tandpleje for børn, unge og voksne giver også gode muligheder for dig, som har ønske om at opnå Ret til selvstændigt virke.

I det daglige vil du være tilknyttet en af vores 8 lokale børn- og ungeklinikker i Odense, der favner et bredt og varieret børnegrundlag. Du vil derfor kunne møde alle niveauer af tandpleje i din hverdag, og vi sørger for, at du altid vil blive udfordret svarende til dit faglige niveau.

Er du uddannet tandlæge, har du en anerkendende tilgang til borgere, kollegaer og samarbejdspartnere, trives du som del af et hold, og går du på arbejde for at gøre en forskel og skabe resultater for tandsundheden, så kan vi tilbyde:

Alsidige opgaver i et team, der prioriterer faglighed, kvalitet, service og patientsikkerhed

En fast sparringspartner fra dag et, så vi sikrer en grundig og professionel introduktion

Fokus på din fortsatte faglige udvikling – fx også inden for ledelse

Netværk med et stort hold af fagligt erfarne og dygtige tandlæger


Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem KL og den forhandlingsberettigede organisation.

Der er mulighed for ansættelse på både fuld tid og deltid.


Vil du vide mere?

For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte klinikleder Pernille Andersen på 6551 5524 eller administrationsleder Nana Nyhuus på 2399 6661

Læs mere om Center for Tandpleje på www.odensetandpleje.dk


Det praktiske

Stillingerne er til besættelse snarest. Vi tager løbende imod ansøgninger og kalder løbende ind til ansættelsessamtaler.


OBS: Når du ansøger skal du vedhæfte dokumentation for din tandlægeuddannelse.